In Person header2.jpg

Postvoorbereider regio Utrecht

Deel deze vacature
  • Plaats NIEUWEGEIN
  • Vakgebied Productie
  • Opleidingsniveau Praktijkervaring
  • Aantal uren per week 24 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

Wil jij naast je werk ook lekker kunnen sporten, schilderen, piano spelen, klussen, boodschappen doen, koken, serietje kijken en nog even een drankje doen? Bij PostNL is het mogelijk! Met een vroege start van de dag houd jij nog meer dan genoeg tijd over voor je favoriete hobby’s of dagelijkse klusjes.
Je kunt per direct aan de slag als postsorteerder in het sorteercentrum Nieuwegein. Je start om 06.00 en werkt tot uiterlijk 11.30 uur op dinsdag, donderdag en zaterdag. Je wordt goed ingewerkt met fijne begeleiding.

Over het bedrijf

Je loonstrookje, een verjaardagskaart of nieuwe schoenen- wat krijg jij vandaag binnen met de post? PostNL zorgt dat het veilig bij jou thuis komt. Het team van sorteerders, bezorgers en chauffeurs gaat door weer en wind om de beste service te leveren. PostNL is daarom ook niet voor niets hét postbedrijf van Nederland.

Functie eisen

Het is belangrijk dat je op de aangegeven tijden met eigen vervoer op locatie kan komen en dat je de Nederlandse taal beheerst.

Wat wij bieden

Om te solliciteren hoef je geen brief te sturen, maar kun je direct op deze pagina solliciteren! Voor vragen kun je bij mij terecht. Mijn naam is Romée en ik vertel je graag meer over deze functie. Je kunt me bereiken door te bellen of appen op 0620101707 of mailen naar romee.marchand@inperson.nl.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

HK Enschede, M.H. Tromplaan 1 Enschede

M.H. Tromplaan 1
7511 JJ Enschede
053-4835500

WhatsApp ons

WhatsApp contact binnen kantooruren

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden