In Person header2.jpg

Catering Chauffeur met rijbewijs C

Deel deze vacature
  • Plaats LUCHTHAVEN SCHIPHOL
  • Vakgebied Horeca/Toerisme/Cultuur
  • Opleidingsniveau Praktijkervaring
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

Ben jij het zat om als vrachtwagenchauffeur veel kilometers te rijden en lange dagen te maken? Wil jij ook als chauffeur zijnde voor 17.00 uur thuis zijn maar wel met een goed salaris? Dan zijn wij op zoek naar jou! Via In Person kun jij als Catering Chauffeur werken bij Gate Gourmet. Elke dag zijn er tientallen vluchten die op het hoogste niveau moeten worden bevoorraad met maaltijden, drank, nootjes, koptelefoons etc. etc. Samen met een fantastisch team van collega’s zorg jij er elke dag weer voor dat elke vlucht tot in de puntjes is geregeld voor al haar passagiers en haar crew.
Als Catering Chauffeur werk je op Schiphol. Je werkt in een uitdagende omgeving waar alles wordt geregeld omtrent het eten in een vliegtuig. Jij zorgt ervoor dat de vliegtuigen perfect bevoorraad wordt en dat de first class, businessclass, economy en haar Crew niks gaat ontbreken.
Als Catering Chauffeur vervul je een belangrijke rol om de vlucht perfect te laten verlopen. Om dat te bereiken ben jij verantwoordelijk voor;
- Het laden en lossen van trolleys en containers
- Het transporteren van cateringbevoorradingen.
- Het bedienen en besturen van de vrachtwagen op het platform
- Het schoonhouden van jouw vrachtwagen
- Diverse inpakwerkzaamheden in de productie

In afwachting van de AIVD aanvraag. (om op Schiphol te mogen werken)welke ca 5 á 6 weken duurt zal je worden getraind en volg je een cursus. Het is niet zo dat je dus zes weken thuis moet zitten! Wij zorgen namelijk voor voldoende werk in en om Gate Gourmet!

Over het bedrijf

Gate Gourmet Amsterdam is grotendeels gefocused op de bevoorrading van vliegtuigen en op logistiek en biedt daarnaast oplossingen voor de inflight. We opereren vlakbij Schiphol met meer dan 150 service gerichte medewerkers en onze dienstverlening naar de grote vliegmaatschappijen is hooggekwalificeerd.

Functie eisen

Passie en uitmuntend zijn is het aller belangrijkste bij Gate Gourmet. Jij herkent jezelf hier volledig in. Jij hebt de motivatie om hard te willen werken. Voor In Person is jouw persoonlijkheid en motivatie belangrijker dan jouw opleiding of jouw werkervaring. Voor deze functie is er geen Code 95 nodig en je krijgt kleding in bruikleen. Dat je eigen vervoer hebt is een belangrijke voorwaarde omdat Gate Gourmet niet met openbaar vervoer te bereiken is op alle tijden.
Daarnaast is het belangrijk dat jij:
- Gek bent met vliegtuigen
- In het bezit bent van een rijbewijs C
- Stressbestendig bent
- Representatief bent
- Een aanpakker bent
- Sociaal bent
- Probleemoplossend bent
- de Nederlandse en Engelse taal goed spreekt
- Zonder problemen gescreend kan worden door de marechaussee
- Fulltime of Parttime beschikbaar bent

Wat wij bieden

Een dynamische fulltime of parttime functie waarbij geen dag hetzelfde is bij Gate Gourmet met een goed salaris ! Er is een kantine aanwezig waar jij heerlijk elke dag tegen een laag bedrag kan eten. Je auto kan je gratis parkeren bij Gate Gourmet.
Mijn naam is Jolien Damman, recruiter van In Person voor deze mooie vacature bij Gate Gourmet. Heb je vragen of wil je reageren? Doe dit dan met jouw CV en motivatie naar : gategourmet@inperson.nl

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Gate Gourmet: Schiphol, Cateringweg 3 Schiphol

Cateringweg 3
1118 AM Schiphol
0206019286

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden