In Person header2.jpg

Accountcoördinator In Person Fresh

Deel deze vacature
 • Plaats Venlo
 • Vakgebied Human Resources / Arbeidsbemiddeling
 • Opleidingsniveau MBO
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast

Over de functie

Wat ga je doen?

 • Je bent van begin tot eind verantwoordelijk voor het gehele proces bij jouw klanten.
 • Je zorgt ervoor dat je op de hoogte bent van wat er speelt bij de klant en je neemt initiatieven om verstoringen op te lossen en verbeteringen door te voeren.
 • Je geeft duidelijke input aan de recruitment afdeling, met betrekking tot de werven medewerkers op jouw projecten en volgt het wervingsproces.
 • Je bent verantwoordelijk voor het optimaal plannen van onze medewerkers (poolbeheer) met behulp van ons digitale plansysteem.
 • Je bent operationeel verantwoordelijk voor de geleverde diensten aan de klanten die jij beheert.
 • Je zorgt dat de klantafspraken nagekomen worden.
 • Je bent verantwoordelijk voor het verkrijgen en inzichtelijk maken van een (midden) lange termijn forecast van je klanten.
 • Je zorgt voor een juiste en duidelijke voorlichting aan onze Poolse medewerkers op het gebied van veiligheid, gezondheid, welzijn en milieu.

 

 

Over het bedrijf

De uitzendbranche. Welke kleur het bureau ook heeft, overal zie je dezelfde vacatureteksten, dezelfde mensen, dezelfde gang van zaken. Wij zijn klaar met de gevestigde orde, wij zijn klaar met traditie en de status quo. Bij In Person gaat het om actie en daadkracht, om dingen écht voor elkaar te krijgen. Bij ons gaat het om nieuwe dingen proberen, altijd kijken of iets beter kan. Om het volledig inleven in je klant en uitzendkracht. Wij zien hen als vrienden, waar wij álles voor over hebben. Het mooiste is dat je je niet hoeft aan te passen, jij bent wie je bent, dat maakt jou uniek en In Person divers. Geen (mantel)pak of ander keurslijf waar je in gehesen wordt. Jij wilt klanten beter maken en uitzendkrachten aan een goed leven helpen. Dat hoeft niet in een kostuum.

In Person Fresh richt zich op bedrijven in de Agrarische en AGF sector. Het werk waar onze concurrenten  liever wegblijven door de grote expertise die hierbij komt kijken. Wij hebben ons werk op de zogeheten Inhouse-vestigingen tot een kunst verheven. Hier staan wij dag en nacht klaar voor onze mensen. Heeft de klant meer mensen nodig binnen het uur? Geen probleem. Regelen we. Dit is waar jij jouw kracht het best kan inzetten. Door jouw ervaring weet jij hoe Fresh bedrijven te werk gaan in de markt waarin zij zich begeven. Jij weet hoe belangrijk het is dat onze klanten hun klanten tevreden houden. De pieken komen voor jou niet onverwacht en je weet dan ook met jouw pool die altijd op orde is dit op te vangen. De klant en uitzendkrachten zijn altijd op de hoogte, want jij zegt wat je doet en doet wat je zegt. En natuurlijk ken jij iedereen bij voornaam. Daarom willen wij graag in jouw carrière investeren.

Functie eisen

Natuurlijk vinden we jouw persoonlijkheid het allerbelangrijkste. We zijn benieuwd naar jouw talenten en visie. Verder verwachten we je een achtergrond hebt binnen de uitzendbranche (minimaal HBO). Dat je zowel in Nederlandse als Engelse talenkennis goed in woord en schrift bent, Pools is een mooie pré

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Enschede, M.H. Tromplaan 1 Enschede

M.H. Tromplaan 1
7511 JJ Enschede
053-4835500

WhatsApp ons

WhatsApp contact binnen kantooruren

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden