Vakantiewerk bij Toverland!

Over de functie

Ben je momenteel bezig met je eindexamens en wil je in de zomermaanden wat bijverdienen door te werken bij attractiepark Toverland! Dan komen wij graag in contact met jou! Ook komen wij graag in contact met andere kandidaten die op zoek zijn naar werk om extra uren te maken deze zomer.

Voor Toverland zijn wij nog op zoek naar diverse kandidaten voor onderstaande werkzaamheden:
- Friet en snacks bakken
- Pizza snijden en uitdelen
- Terrassen opruimen
- Ondersteuning in de keuken
- Ondersteuning bij koffie/ snoep punten

Medewerkers dienen in ieder geval minimaal 3 dagen te kunnen werken per week gedurende in totaal 3 weken verdeeld over de maanden juli en augustus. Deze weken hoeven niet aaneengesloten te zijn. Indien je meer uren kunt werken dan is dit ook mogelijk. De werktijden varieren van diensten overdag als in de avond/ weekend, in overleg.

Naast de zomervakantie is het mogelijk deze baan aan te houden als bijbaan waarbij de uren en dagen per periode zijn in te delen en zodoende prima te combineren met drukke/ rustigere periodes andere baan/ studie.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van bovenstaande tekst? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie (motivatie + CV) via venray@68degrees.nl.

Samenvatting

 • Vakgebied:
  • Sales/ Commercieel
 • Opleidingsniveau:
  • HBO
 • Dienstverband: Vast dienstverband
 • Aantal uren per week: 32
 • Plaats: SEVENUM

Over het bedrijf

Attractiepark Toverland is een familiebedrijf vol passie en bezieling. Met 700.000 gasten per jaar en ruim 30 attracties en shows zijn we inmiddels een stevige speler binnen de Benelux en de Duitse grensregio. In 2016 vierden we dan ook vol trots onze 15e verjaardag.
Toverland is een initiatief van broer en zus, Jean Gelissen en Caroline Kortooms. Samen hebben zij letterlijk een attractiepark uit de grond getoverd. Met Jeans ondernemershart als succesvol eigenaar van de Gelissen Group en Caroline als directeur van Toverland met haar focus op het iedere dag leveren van topkwaliteit, vormen zij een sterk team. Hun gezamenlijke passie hebben zij overgedragen aan hun 4 kinderen, die het Toverland-DNA met de paplepel ingegoten hebben gekregen. Een toekomst vol magie is dan ook verzekerd.
De ambitie van Toverland is om in 2020 de magische grens van 1 miljoen gasten te doorbreken. Daarvoor gaan we de verblijfsduur verlengen door nieuwe parkuitbreidingen en het openen van een vier-sterren-hotelresort naast het park.

Functie eisen

- Representatief uiterlijk (geen zichtbare piercings, tatoeages, fel gekleurd haar, lange acryl nagels/ gel nagels)
- Gastvrije en open houding
- Flexibel qua werktijden en inzetbaarheid
- Beheerst de Nederlandse taal

Wat wij bieden

- Werken bij een van de snelst groeiende attractieparken van Nederland
- Leuke en collegiale werksfeer
- Salaris conform CAO Dagrecreatie
- Flexibele bijbaan waarbij je zelf je uren kunt indelen
- Mogelijkheid opname flexpool zodat we je tevens in kunnen zetten bij andere eventorganisaties

zoektermen: Sevenum, Horst, America, Venray, Venlo, Attractiepark, Events, Park, Medewerker bediening, Medewerker fast food, Cateringmedewerker, toerisme, horeca

Contactgegevens vestiging Venray

Consultant

 • 68 Degrees Evenementenhal Venray
 • 0478 - 786520
Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden