In Person header2.jpg

Medewerker huishoudelijke dienst

Deel deze vacature
  • Plaats OOSTRUM LB
  • Vakgebied Horeca/Toerisme/Cultuur
  • Opleidingsniveau Vmbo
  • Aantal uren per week 12 uur
  • Dienstverband Tijdelijk

Over de functie

Als Huishoudelijk dienst medewerker werk je in een inspirerende omgeving waar wij jaarlijks duizenden bezoekers een zeer gastvrije beleving laten ervaren. Je wordt ingezet voorafgaand, tijdens of na afloop van beurzen, vergaderingen of andere evenementen. Je werkt met verschillende collega’s en jullie delen samen een passie voor de schoonmaak.

Als Huishoudelijke dienst medewerker vervul je een belangrijke rol in de gastvrijheid die we onze gasten willen laten ervaren. Om dat te bereiken ben jij onder andere verantwoordelijk voor :

- Het schoonhouden van kantoren en openbare ruimtes.
- Het zemen van grote raampartijen
- Het schoonmaken van de toiletten tijdens beurzen en evenementen.
- De gasten een mooie dag laten beleven!

Indien je graag voor deze vacature in aanmerking wilt komen dan kun je contact met ons opnemen via Venray@68degrees.nl!

Over het bedrijf

Evenementenhal Venray ligt aan de A73 en kent een inpandige oppervlakte van 30.000 m2. Deze oppervlakte kan onder andere gebruikt worden voor (vak)beurzen, (besloten) evenementen, concerten, vergaderingen, presentaties, huisshows en tentoonstellingen.

Evenementenhal Venray streeft ernaar een totaalpakket op maat aan te bieden, inclusief de nodige culinaire omlijsting en technische faciliteiten. Een professioneel team staat klaar om de organisatie zoveel mogelijk uit handen nemen en de evenementen van A tot Z te begeleiden.

Functie eisen

Je spreekt vloeiend Nederlands en je kan zowel in een team als zelfstandig werken. Indien je al ervaring hebt met het schoonmaken van kantoor en bedrijfspanden dat is dit een pre. Voorkeur gaat uit naar iemand die in het bezit is van eigen vervoer.

Wat wij bieden

Wij bieden een leuke werksfeer en goede arbeidsvoorwaarden.
Ben jij iemand die niet stil kan zitten? Is schoonmaken jouw passie? En wil jij ons team komen versterken bij Evenementhal Gorinchem?
Wij bieden een leuke afwisselende baan in een dynamisch bedrijf met flexibele werktijden. Wil jij werken in een uitdagende werkomgeving met goede arbeidsvoorwaarden?
Stuur dan nu een enthousiaste reactie naar venray@68degrees.nl

Zoektermen: Schoonmaak / Schoonmaker / Schoonmaakster / Huishoudelijke Dienst/ Parttime/ Venray/ America/ Horst/ Venlo/ Interieur verzorger/

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Venray, De Voorde 30 Venray

De Voorde 30
5807 EZ Venray
0478 - 786520

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden