In Person header2.jpg

Stage Facility

Deel deze vacature
  • Plaats Enschede
  • Vakgebied Human Resources / Arbeidsbemiddeling
  • Opleidingsniveau HBO
  • Aantal uren per week 32 uur
  • Dienstverband Tijdelijk

Over de functie

Wat is het dat In Person nou zo bijzonder maakt? Die vraag wordt ons vaak gesteld. Voor ons is er maar één antwoord op deze vraag: bij In Person werk je niet, dan bén je. De ultieme drive en mentaliteit om het verschil te maken maakt ons onderscheidend. Samen werken we elke dag keihard aan één doel: het leveren van een fantastische dienstverlening. Met gelukkige klanten en flexkrachten als belangrijkste resultaat. Met minder nemen we geen genoegen.

Wat ga je doen?

Ben jij op zoek naar een geweldige meewerkstage bij een prachtig groeiend bedrijf? Vind jij het daarnaast gaaf om uitdagingen aan te gaan en wil jij alvast ervaring op doen als facilitair medewerker? Dan kan deze stageplaats je eerste stap zijn naar een mooie toekomst. Voor het hoofdkantoor van In Person zijn wij op zoek naar een gedreven en enthousiaste meewerk stagiair. In Person is een uitzendorganisatie met veel ambities. Als stagiair(e) zal je je bezighouden met de meest uiteenlopende facilitaire werkzaamheden en kom je in aanraking met alle facetten van het vakgebied Facility Management. Je bent mede verantwoordelijk voor het wagenpark, beveiliging, de groenvoorziening, kantoorinventarisatie en je onderhoudt het contact met diverse leveranciers

Functie eisen

Dan komen we bij ons onvermijdelijke verlanglijstje: Jij bent herkenbaar door: jouw energieke uitstraling op jouw omgeving, jouw oprechte interesse, jouw eerlijkheid, jij komt je afspraken na, jij ziet in plaats van te kijken, jij bent betrouwbaar, jij geeft energie en power, jij maakt het onmogelijke waar. Je volgt de opleiding Facilitair Management en bent minimaal 24 uur per week beschikbaar.

Wat wij bieden

Wij beloven je een fantastische stage met geweldige uitdagingen. Vrijheid en verantwoordelijkheid staan daarin centraal: je hebt heel veel ruimte om jouw ideeën uit te voeren, letterlijk en figuurlijk, want met trots kunnen we zeggen dat we in het mooiste pand van de Enschedese binnenstad mogen werken. Persoonlijke ontwikkeling en groei zijn voor ons vanzelfsprekend.

Welkom bij In Person!

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Enschede, M.H. Tromplaan 1 Enschede

M.H. Tromplaan 1
7511 JJ Enschede
053-4835500

WhatsApp ons

WhatsApp contact binnen kantooruren

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden