In Person header2.jpg

Fulltime productiemedewerker bij Spotta in Meppel (bakkenist) , direct werk!!

Deel deze vacature
  • Plaats MEPPEL
  • Vakgebied Productie
  • Opleidingsniveau MBO
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Tijdelijk

Over de functie

Bakkenist:

Als bakkenist ben je verantwoordelijk voor het op de juiste wijze verwerken van de gebundelde folderpakketten. Aan het einde van de lopende band wordt elk folderpakket geseald en gebundeld. Een bundel bevat 20 tot 30 folder pakketten, op deze bundel komt een sticker met daarop het postcodegebied waarvoor deze bestemd is. Elk postcodegebied heeft meerdere bundels, dus het is zaak hier goed onderscheid in te maken. Hiervoor kun je gebruik maken van de bundellijst welke op jouw werkplek aanwezig is. De bundels voorzien van een sticker stapel jij netjes op in een bak. Elke bak is voorzien van een scan-code. Als de bak vol is scan je deze code met de handscanner, hierdoor komt er een routeblad uit de printer welke jij op de bak mag plakken. Als dit gebeurd is verzet je bak met een EPT of een handpompwagen en zet je een nieuwe bak neer zodat je weer verder kan met de werkzaamheden.

Over het bedrijf

Bij Spotta in Meppel staan 3 machines waar de huis-aan-huis folderpakketten gemaakt worden. Aan deze machines staan productiemedewerkers die de folders in de machine leggen, zodat de machine gesealde folderpakketten kan maken.

7 miljard folders per jaar. Er is bijna geen Nederlander boven de 10 jaar die nog nooit een folder verspreidt door Spotta heeft gelezen. Spotta is de marktleider op het gebied van ongeadresseerde reclame drukwerkverspreiding zoals huis-aan-huis folders, kranten, magazines en samples. Vanuit haar 5 vestigingen bezorgt Spotta huis-aan-huis-folders in heel Nederland. Het is een informele organisatie waar collegialiteit hoog in het vaandel staat. Het team op de locatie in Meppel bestaat uit ca. 40 medewerkers met verschillende nationaliteiten.

Zit jij altijd bij de brievenbus te wachten tot de wekelijkse folders weer op de mat vallen? Om vervolgens heerlijk met een kopje koffie of thee de folders door te bladeren? En ben je benieuwd naar de andere kant van dit proces; het maken van de pakketten?
Lees dan verder want dan is deze vacature echt iets voor jou!

Functie eisen

Eisen:
- Je beheerst de Nederlandse taal goed of spreekt eventueel Engels;
- Je bent flexibel en fulltime en inzetbaar van dinsdag tot en met zondag;
- Je bent bereid om in ploegendiensten te werken (ochtend, middag en nacht);
- Je bent bereid om fysiek zwaar werk te verrichten.

Wat wij bieden

Arbeidsvoorwaarden:

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO van Spotta.
Ben jij de flexibele aanplakker waar wij naar zoeken? En wil je graag en snel aan het werk? Solliciteer dan via de bijbehorende button, of bel naar 0522-241462 of mail naar meppel@inperson.nl

Hopelijk zien wij jou snel als bakkenist bij Spotta in Meppel!

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Meppel, Eekhorstweg 2 Meppel

Eekhorstweg 2
7942 JC Meppel
0522 – 241 462

WhatsApp ons

WhatsApp contact binnen kantooruren

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden