In Person header2.jpg

Medewerker Facilitaire Zaken/Exposanten Catering

Deel deze vacature
  • Plaats AMSTERDAM
  • Vakgebied Logistiek/Inkoop/Transport
  • Opleidingsniveau Praktijkervaring
  • Aantal uren per week 12 uur
  • Dienstverband Tijdelijk

Over de functie

Als medewerker facilitaire zaken/exposanten catering zorg jij voor:
- Het uitzetten van stand locaties op de beursvloer en het klaarzetten van vergaderlocaties;
- Het brengen van bestellingen, zoals catering, naar de stands;
- Onderhoud van materialen en beheren van het magazijn;
- Het uitvoeren van lichte schoonmaakwerkzaamheden.

Je bent als Medewerker Facilitaire Zaken/Exposanten Catering werkzaam in een leuk jong team dat voornamelijk bestaat uit mannen. Je bent zowel op de beursvloer als achter de schermen aan het werk en je moet er tijdens beurzen voor zorgen dat het exposanten niets ontbreekt op facilitair gebied. Aangezien je als Medewerker Facilitaire Zaken/Exposanten Catering ook in contact komt met exposanten en bezoekers is het van belang dat je gastvrij bent. Verder kan je zelf aangeven op welke dagen je kan werken. Dus ben jij op zoek naar een (bij)baan waar de tijd voorbij vliegt en je met gezellige collega’s werkt, solliciteer dan direct voor medewerker facilitaire zaken/exposanten catering!

Over het bedrijf

RAI Amsterdam is het grootste congrescentrum van Nederland en één van de grootste van Europa. Jaarlijks worden in RAI Amsterdam meer dan honderd grote events en congressen georganiseerd. Samen met onze gemotiveerde medewerkers hebben wij elke dag een ambitieus doel: een fantastische gastbeleving creëren.
RAI Amsterdam is in veel opzichten een inspirerende en fantastische werkplek. Naast de vele internationale congressen en bezoekers die naar Amsterdam RAI komen biedt werken bij RAI Amsterdam veel afwisseling in dynamiek. Naast de goede arbeidsvoorwaarden zorgen we er bovendien voor dat jij als onderdeel van RAI ‘happy at work’ bent. Niet voor niets is RAI Amsterdam een van de Top Employers in Nederland en is In Person al jaren één van de Beste Werkgevers van Nederland (onderzoek Effectory & Intermediair).

Functie eisen

Hospitality en gastvrijheid zijn het allerbelangrijkste bij RAI Amsterdam. Vanzelfsprekend herken jij jezelf daarin en ben je bovendien betrouwbaar, klantgericht en flexibel. Jouw ervaring in een soortgelijke functie is een pré. Dat je woont in de regio Amsterdam is een belangrijke voorwaarde. Voor dat je start als Zelfstandig medewerker Facilitaire Zaken/Exposanten Catering RAI Amsterdam doorloop je een training gericht op jouw functie, die je natuurlijk succesvol moet afronden. Daarnaast is als Hospitality en gastvrijheid zijn het allerbelangrijkste bij RAI Amsterdam. Vanzelfsprekend herken jij jezelf daarin en ben je bovendien betrouwbaar, klantgericht en flexibel. Jouw ervaring in een soortgelijke functie is een pré. Dat je woont in de regio Amsterdam is een belangrijke voorwaarde. Voor dat je start als Zelfstandig medewerker Facilitaire Zaken/Exposanten Catering RAI Amsterdam doorloop je een training gericht op jouw functie, die je natuurlijk succesvol moet afronden. Daarnaast is het belangrijk dat jij:

- De Nederlandse taal goed beheerst en exposanten en standhouders in het Engels te woord kan staan.
- Bereid en in staat bent om fysiek zwaar werk te verrichten; in je functie zal je veel ‘meters maken’ op de beursvloer en vaak materieel moeten verplaatsen;
- Zowel zelfstandig goed functioneert als in teamverband kan werken;
- Een representatief voorkomen hebt. het belangrijk dat jij:
- De Nederlandse taal goed beheerst en exposanten en standhouders in het Engels te woord kan staan.
- Bereid en in staat bent om fysiek zwaar werk te verrichten; in je functie zal je veel ‘meters maken’ op de beursvloer en vaak materieel moeten verplaatsen;
- Zowel zelfstandig goed functioneert als in teamverband kan werken;
- Een representatief voorkomen hebt.

Wat wij bieden

Als Medewerker Facilitaire Zaken/Exposanten Catering ga je aan de slag in een inspirerende, internationaal georiënteerde omgeving en komt te werken binnen een gezellig team. Binnen RAI Amsterdam zijn ontwikkelmogelijkheden aanwezig en vanzelfsprekend zijn de arbeidsvoorwaarden uitstekend. Het aantal uren wat je kan werken in deze functie is op basis van jouw beschikbaarheid en het aanbod aan (oproep) werk wat bij tijdens beurzen kunnen bieden. Uiteraard zijn zowel mannelijke als vrouwelijke werkzoekenden van harte uitgenodigd om te reageren op deze vacature.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Amsterdam, Europaplein 22 Amsterdam

Europaplein 22
1078 GZ Amsterdam
06 23861992.

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden