Orderpicker fulltime

Over de functie

Het is december! Het perfecte weer voor een heerlijke winterbarbecue. Een lekker stukje vlees, stokbrood, en kraak verse groentespiesen. Ruik je het al? Een biertje erbij en bakken maar, in de sneeuw! En na het eten een overheerlijke fruitsalade.
Wil jij ervoor zorgen dat iedereen deze dagen volop geniet? Kom werken als fulltime orderpicker bij Staay-Van Rijn b.v. en lever jouw bijdrage aan perfecte kwaliteit groente en fruit voor iedereen!

Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het samenstellen en verzendklaar maken van orders. Je rijdt de hele dag rond op een EPT pallettruck waarmee je de orders pickt. Je stapelt kratten en pallets op je EPT en brengt ze naar de juiste plek in de loods. Zo zorg je ervoor dat alle orders klaar staan voor verzending.

Samenvatting

 • Vakgebied:
  • Productie
 • Opleidingsniveau:
  • Vmbo
 • Dienstverband: Vast dienstverband
 • Aantal uren per week: 40
 • Plaats: VENLO

Over het bedrijf

Staay-Van Rijn is een familiebedrijf. En dat merk je! Je werkt in een hecht team. Wil je wat extra bijverdienen? Dan doen ze hun best om je wat extra uren in te plannen. Loop je ergens tegen aan? Bespreek het, ze staan hiervoor open en waarderen je bijdrage. Staay-Van Rijn produceert hun groente en fruit gedeeltelijk zelf in binnen- en buitenland en heeft daarnaast een aantal leveranciers waarmee zij nauw samen werken. Hierdoor houden ze de kwaliteit hoog en bieden ze klanten dagelijks een compleet, veilig en concurrerend assortiment.

Functie eisen

Natuurlijk is het belangrijk dat je betrouwbaar en een teamplayer bent. Omdat je fysiek vrij zwaar werk verricht, is het van belang dat je een goede conditie hebt. Verder verwachten wij van je dat je:

- De Nederlandse of Engelse taal goed beheerst
- Ervaring hebt met het rijden op een EPT
- Nauwkeurig bent met oog voor veiligheid en kwaliteit. Omdat we werken met verse producten staat dit hoog in het vaandel
- Snel en scherp bent in je werk. Het tempo als orderpicker ligt hoog

Wat wij bieden

Staay-Van Rijn is op zoek naar collega’s die een baan zoeken voor langere tijd. Je motivatie en inzet zijn belangrijker dan cv. Als je als orderpicker aan de slag gaat werk je maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot het werk klaar is (tussen 18 en 20 uur). Daarnaast werk je af en toe op zaterdag. Overuren krijg je extra uitbetaald.

Contactgegevens vestiging Venlo

Consultant

 • In Person Venlo
 • 06 - 12127548
Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden