Allround CNC-draaier / CNC freser

Over de functie

Behoren deze werkzaamheden straks tot jouw takenpakket??

- Het machinaal verrichten van verspanende bewerkingen op diverse (ferro- en non-ferro) metalen.
- Het instellen en programmeren van de CNC verspaningsmachines waarmee wordt gewerkt. Je bepaalt de juiste draaivolgorde en de beste opspanmethode van het te produceren product.
- Het tussentijds uitvoeren van bijbehorende kwaliteitscontroles. Het bewerken, meten en controleren of het product aan de juiste kwaliteitseisen voldoet en deze meetresultaten vastleggen.
- Het bepalen van de juiste werkwijze op basis van technische tekeningen.

Enerzijds ben je bezig met het verrichten van verspanende bewerkingen. Daarnaast schrijf je CNC programma's. Bovendien ben je bezig met het continue verbeteren van productieprocessen, bewaakt het kwaliteitshandboek en stelt concrete doelen en handelt hiernaar.

Samenvatting

 • Vakgebied:
  • Productie
 • Opleidingsniveau:
  • MBO
 • Dienstverband: Vast dienstverband
 • Aantal uren per week: 40
 • Plaats: ITTERBECK

Over het bedrijf

De naam DesMold GmbH staat borg voor kwaliteit, creativiteit en inventiviteit. Het bedrijf opereert onder Nederlands management en het personeelsbestand is verdeeld onder medewerkers uit Nederland en Duitsland. Zij houden ons vooral bezig met handelsactiviteiten, ontwikkeling van producten en de realisatie van matrijzen voor de kunststofindustrie. De klantenkring van Desmold GmbH bestaat voornamelijk uit Internationale gerenommeerde bedrijven!

Voor Desmold is het van groot belang om hun klanten innovatief te ondersteunen van product idee tot en met het proefspuiten van de matrijs. Zo maakt Desmold hun werkwijze en product eigen, zoeken voortdurend naar verdere verbeteringen van het productieproces en ontwikkelen levensduur verlengende opties.

Functie eisen

- Je hebt dé nodige werkervaring
- Technische tekeningen zijn voor jou geen raadsel
- Je weet hoe je CNC programma's moet maken en hebt daarbij ook affiniteit met CAM
- Je hebt ervaring met en kennis van CNC verspaningsmachines
- Daarnaast beschik je natuurlijk over communicatieve en sociale skills

Wat wij bieden

Is dit wat je zoekt? Lees dan nog even verder, want naast dat het een baan is nét over de grens en met super leuke taken, brengt de baan nog meer voordelen met zich mee!

Zo hoef je je bijvoorbeeld niet druk te maken om te werken in de Duitse loondienst want het salaris en de arbeidsvoorwaarden worden daarop aangepast. Het bedrijf Desmold is volop in beweging en heeft een positieve bijdrage in de professionalisering van de organsitie. Wil jij daarbij horen? Solliciteer dan nu!

Wij zijn Robbert en Jaimy, In Person, en wij komen graag met jou in contact om je nog veel meer te vertellen over deze gave functie.

0546-711 101 of vroomshoop@inperson.nl

Contactgegevens vestiging Vroomshoop

Consultant

 • In Person Vroomshoop
 • 06-22163113
Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden