Productiemedewerker

Over de functie

Ding dong de deurbel gaat. Je doet de deur open en daar staat iemand met een geweldig groot pakket van Greetz in zijn armen. Je kan de bezorger zijn gezicht niet eens zien zo groot is het! Jeetje is dat voor mij? Je neemt het pakket aan en maakt het open. Een grote glimlach verschijnt op je gezicht. Wow wat is dit leuk! Een super groot hartjes ballon komt uit het pakket met een kaartje eraan met daarop : Omdat jij, jij bent! Gestuurd door mijn beste vriendin.

Wil jij de persoon zijn die medeverantwoordelijk is voor een glimlach op iemand zijn gezicht? Dan is de functie als productiemedewerker bij Greetz echt iets voor jou. Je doorloopt het hele proces vanaf de aanvraag van de verstuurder, het opblazen van de ballon en het verzendklaar maken van deze. Van orderpicken , inpakken tot het maken van gepersonaliseerde mokken behoren ook tot jouw taken. Dit doe jij samen met een team van zeer enthousiaste collega’s die er elke dag voor gaan om mensen blij te maken.
Kortom jouw werkzaamheden zullen nooit saai zijn.

Samenvatting

 • Vakgebied:
  • Logistiek/Inkoop/Transport
 • Opleidingsniveau:
  • Praktijkervaring
 • Dienstverband: Tijdelijk
 • Aantal uren per week: 32
 • Plaats: AMSTERDAM ZUIDOOST

Over het bedrijf

Met 1,2 miljoen klanten is onze klant, marktleider in online echte wenskaarten uitgegroeid tot hét online platform voor persoonlijke verrassingen zoals bloemen, ballonnen, fotocadeaus en kaarten. Van productie tot marketing; je vindt het bij Onze klant allemaal onder één dak in Amsterdam. Met een team van 80 gedreven en enthousiaste mensen werken we hard aan de groei van Onze klant. Want wat je ook stuurt via Onze klant; het eindresultaat is altijd een glimlach. En daar krijgen we nooit genoeg van!

Functie eisen

Om als productiemedewerker bij Greetz aan de slag te kunnen heb jij van nature een positieve en pro actieve houding. Deadlines halen is voor jou een sport maar je werkt uiteraard netjes. Je krijgt jeuk van een standaard rooster dus jij vindt het heerlijk om op verschillende tijden te werken van maandag tot en met zondag. Vanwege jouw flexibiliteit ben je in bezit van eigen vervoer. Je bent een actief persoon die gewend is om staand werk te doen en je communiceert in het Nederlands met je collega’s.

Wat wij bieden

Wij bieden jouw een energieke werkplek bij het groeiende bedrijf @Greetz waarbij je 24 tot 40 uur aan het werk kan gaan in Amsterdam Zuidoost. Reiskosten worden vergoed en je kan je auto gratis parkeren voor de deur. Wil jij werken als productiemedewerker bij Greetz? 1 van de persoonlijkste en mooiste bedrijven die Amsterdam rijk is? Neem dan nu contact op met mij.
Mijn naam is Ilse van Velthuyzen, recruiter van In Person die voor Greetz de werving en selectie mag doen voor deze super gave afwisselende functie. Voor vragen kun je mij bereiken op 06 53832418

Contactgegevens vestiging Amsterdam

Consultant

 • In Person Regio Amsterdam
 • 020 - 718 38 48
Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden