Magazijnmedewerker

Over de functie

Lees jij ook graag alle roddels van de sterren in bladen als Weekend en Privé. Of ga je liever voor een spannende thriller van Saskia Noort? Audax zorgt er elke dag weer voor dat alle bekende bladen en boeken voor jou klaar liggen in de winkels in Nederland en België.

Tijdens een rondleiding langs de diverse afdelingen krijg je een goed beeld van wat je te wachten staat als je als magazijnmedewerker bij Audax start, voorbeelden hiervan zijn:
- Jij maakt met je collega’s displays voor in de winkels zodat de verkoop van een nieuw tijdschrift als een trein loopt
- Je voegt make-up, speelgoed, parfum en andere cadeautjes aan tijdschriften toe
- Je zorgt ervoor dat retouren snel verwerkt worden, zodat de verkoop geen vertraging op loopt. Dit doe je door te scannen en sorteren.
- Je pickt in een hoog tempo tijdschriften, zodat alle bestellingen voor het einde van de dag klaar staan

Samenvatting

 • Vakgebied:
  • Productie
 • Opleidingsniveau:
  • Vmbo
 • Dienstverband: Tijdelijk
 • Aantal uren per week: 12
 • Plaats: GILZE

Over het bedrijf

Audax is uitgegroeid tot dé distributeur van Nederland en België. Je ziet hun tijdschriften in de winkelstraten, supermarkten, scholen en benzinestations. Het is van oudsher een familiebedrijf en dat merk je aan de gemoedelijke sfeer.

Functie eisen

Natuurlijk is het belangrijk dat je betrouwbaar en collegiaal bent. Omdat je zelf aan kan geven of je in de vroege of late dienst werkt is werken bij Audax flexibel en goed te combineren met een opleiding, andere baan en je thuissituatie. Wel wordt als magazijnmedewerker van je verwacht dat je:
- Parttime wilt werken, je werkt maximaal 32 uur
- Beschikbaar zijn in de avond is een pré
- De Nederlandse of Engelse taal goed beheerst

Wat wij bieden

Audax is een top werkgever! Het is een van de enige bedrijven waar voor alle medewerkers een sportschool is. Heb je 4 weken gewerkt? Dan mag je hier gebruik van maken.
Daarnaast liggen er na je dienst altijd tijdschriften klaar die je mee naar huis mag nemen. Je bruto uurloon is €9.19 vanaf 22 jaar en je krijgt een toeslag van 30% als je na 00.00 uur klaar bent. Reiskosten worden gedeeltelijk vergoed.

Interesse? Neem dan contact met me op! Ik ben Stefanie en kan je alles vertellen over de functie en over Audax. Ik ben bereikbaar op 0612127548 of via mail stefanie.bovee@inperson.nl. Je kan bij Audax direct aan de slag!

Contactgegevens vestiging Venlo

Consultant

 • In Person Venlo
 • 06 - 12127548
Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden