Kassamedewerker Alphen (NB)

Over de functie

Goed eten. Daar houden we van. Bij Plus staan we iedere dag weer voor onze klanten klaar. Vers brood voor de lunch, wekelijks boodschappen, een bloemetje om iemand te verrassen of een makkelijke maaltijd na een lange werkdag. Lijkt het jou uitdagend om hier een belangrijk onderdeel van uit te maken en ben je klaar met school of heb je een tussenjaar? Ben je servicegericht en wil je graag snel aan de slag? Lees hieronder meer over de functie en solliciteer direct!

Als kassamedewerker zorg jij ervoor dat klanten met een goed gevoel de winkel verlaten. Je hebt direct contact met ze. Soms maak je een praatje, soms willen mensen vooral snel de winkel verlaten omdat ze haast hebben en is het belangrijk dat je een extra tandje bij zet. Je zorgt ervoor dat het afhandelen, afrekenen en registreren van de artikelen op correcte wijze gebeurt. Uiteraard word je hierin getraind. Omdat je in een klein team werkt word je ook op andere afdelingen van de winkel ingezet om collega’s te ondersteunen als zij het druk hebben.

Samenvatting

 • Vakgebied:
  • Horeca/Toerisme/Cultuur
 • Opleidingsniveau:
  • Vmbo
 • Dienstverband: Tijdelijk
 • Aantal uren per week: 40
 • Plaats: ALPHEN

Over het bedrijf

Plus supermarkten heeft landelijk maar liefst 261 winkels. Jouw directe leidinggevende is Walter van Eekelen, supermarktmanager van Plus Alphen. Bij Plus Alphen komen tijdens vakanties veel toeristen. Daarnaast verzorgt Plus de directe omgeving van de dagelijkse boodschappen het hele jaar door. Het team van Plus bestaat uit vaste medewerkers waarmee jij veel zal samenwerken. Daarnaast werken er ruim 50 medewerkers in de avonddiensten en weekenden. Een veelzijdig, hard werkend maar bovenal enthousiast team!

Functie eisen

Omdat iedere dag anders is bij Plus ben je van nature een vriendelijk persoon en een echte aanpakker. Daarnaast is zorgvuldig werken voor een kassamedewerker erg belangrijk. Wat verwachten we nog meer van je:
- Je bent woonachtig in de omgeving van Alphen (Noord-Brabant)
- Je wilt graag veel werken en bent daarom fulltime beschikbaar
- Je vindt het fijn om op verschillende tijden te werken van maandag t/m zondag
- Je bent collegiaal en representatief

Wat wij bieden

Een fulltime job met uitzicht op een vast dienstverband. Heb je een tussenjaar en wil je voor een jaar aan de slag? Dat is geen probleem. Je krijgt betaald volgens de cao levensmiddelen en de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima. Daarnaast heeft Plus diverse doorgroeimogelijkheden. Heb je vragen of wil je solliciteren? Bel me dan, ik ben Stefanie en ontmoet je graag In Person. Je kunt me bereiken op 0612127548 of stuur een mail naar stefanie.bovee@inperson.nl.

Contactgegevens vestiging Venlo

Consultant

 • In Person Venlo
 • 06 - 12127548
Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden