Reachtruck chauffeur

Over de functie

Als reachtruckchauffeur ben jij verantwoordelijk dat de juiste folder, in de juiste aantallen, op de goede locatie aan de machine komt te staan. Spotta heeft in de fabriek meerdere productielijnen staan die gedurende het productieproces bevoorraad moeten worden. Als reachtruckchauffeur ben jij verantwoordelijk dat gedurende jouw shift, jouw productielijn volledig en correct bevoorraad is met de juiste folders. Aan het begin van jouw werkzaamheden heb je een overdracht met de reachtruckchauffeur die voor jou op jouw productielijn heeft gereden en na afloop van jouw werkzaamheden geef jij een overdracht aan jouw opvolger.

Samenvatting

 • Vakgebied:
  • Logistiek/Inkoop/Transport
 • Opleidingsniveau:
  • Praktijkervaring
 • Dienstverband: Tijdelijk
 • Aantal uren per week: 40
 • Plaats: UTRECHT

Over het bedrijf

Wil jij werken als reachtruckchauffeur bij dé huis-aan-huis folderbezorging in Nederland? Via In Person kun jij aan de slag als Heftruckchauffeur bij Spotta in Utrecht. Jaarlijks bezorgt deze dochteronderneming van PostNL meer dan 7 miljard folders in heel Nederland. Samen met een gemotiveerd team ben jij verantwoordelijk voor het aanrijden van de te verspreiden folders naar de machines. De productiemedewerkers verwerken deze folders dan aan de machines tot folderpakketten die bij de consument op de deurmat valt.

Functie eisen

Het allerbelangrijkste is dat je een flexibele instelling hebt en beschikbaar bent om te werken in een 3 ploegen cyclus. Je inzetbaarheid is afhankelijk van de afdeling waarop jij te werken komt.

Op de afdeling waarop de folderpakketten worden geseald start de productie op dinsdag om 14:00 en wordt er gewerkt tot zondagochtend 6:00. In drukke weken wordt er ook gewerkt op zondagen en mogelijk ook feestdagen. Je werk de hele week in de ochtend- middag of nachtdienst.

Op de overige afdelingen wordt gewerkt van maandagochtend 6:00 t/m zaterdag 6:00. Afhankelijk van de drukte wordt er ook op zaterdag en/of zondag gewerkt. In dat geval kom je te werken in een verschoven werkweek. Je werk de hele week in de ochtend- middag of nachtdienst.

In de functie van Reachtruckchauffeur beschik jij over een goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal. Verder heb jij goede communicatieve vaardigheden en een goede rekenvaardigheid.

Vanzelfsprekend ben je voor de functie als heftruckchauffeur in bezit van een geldig reachtruckcertificaat.

Contactgegevens vestiging Utrecht

Consultant

 • In Person In House Netwerk VSP Utrecht
 • 030-7539510
Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden