Logistiek medewerker

Over de functie

Als logistiek medewerker ben jij verantwoordelijk dat de juiste folder, op de juiste manier op de juiste locatie in de machine wordt gelegd. Spotta heeft in de fabriek meerdere productielijnen staan waarvan gedurende jouw shift de machines continue moeten worden voorzien van folders die verwerkt worden. Als logistiek medewerker ben jij samen met jouw team verantwoordelijk dat gedurende jouw shift, jouw productielijn volledig en correct bevoorraad is met de juiste folders.

Samenvatting

 • Vakgebied:
  • Productie
 • Opleidingsniveau:
  • Praktijkervaring
 • Dienstverband: Tijdelijk
 • Aantal uren per week: 40
 • Plaats: UTRECHT

Over het bedrijf

Bij het leukste logistieke bedrijf in Utrecht zoeken wij logistiek medewerkers! Wil jij werken bij Spotta? Jaarlijks bezorgt deze dochteronderneming van PostNL meer dan 7 miljard folders in heel Nederland. Samen met een gemotiveerd team ben jij verantwoordelijk voor het vullen van de te verspreiden folders in de machine. Samen met jouw team verwerk jij deze folders aan de machines tot folderpakketten die bij de consument op de deurmat valt.

Functie eisen

Het allerbelangrijkste is dat je een flexibele instelling hebt en beschikbaar bent om te werken in een 3 ploegen cyclus. Je inzetbaarheid is afhankelijk van de afdeling waarop jij te werken komt.

Op de afdeling waarop de folderpakketten worden geseald start de productie op dinsdag om 14:00 en wordt er gewerkt tot zondagochtend 6:00. In drukke weken wordt er ook gewerkt op zondagen en mogelijk ook feestdagen. Je werk de hele week in de ochtend- middag of nachtdienst.

Op de overige afdelingen wordt gewerkt van maandagochtend 6:00 t/m zaterdag 6:00. Afhankelijk van de drukte wordt er ook op zaterdag en/of zondag gewerkt. In dat geval kom je te werken in een verschoven werkweek. Je werk de hele week in de ochtend- middag of nachtdienst.

In de functie van Productiemedewerker beheers jij de Nederlandse of de Engelse taal.

Wat wij bieden

Wij bieden een uitdagende functie als logistiek medewerker in de productie bij Spotta.

Het aantal uren per week ligt gemiddeld tussen de 15 en 37,50 uur, afhankelijk van het productievolume, om deze reden is deze functie ook parttime uit te voeren. Komende tijd is lekker druk, dus kun je veel werken! Reiskosten worden vergoed vanaf 10,5 km enkele reis. Het bruto uurloon als Productiemedewerker is € 9,05. Tussen 22:00 en 24:00 ontvang je 110% van het loon en tussen 24:00 en 6:00 ontvang je 130% van het loon. Op zondag ontvang je 150% van het loon.

Contactgegevens vestiging Utrecht

Consultant

 • In Person In House Netwerk VSP Utrecht
 • 030-7539510
Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden