Logistiek medewerker / productiemedewerker

Over de functie

Zorg jij er met jouw inzicht en nauwkeurigheid voor dat alle huishoudens in Noordoost-Nederland worden voorzien van de juiste reclamefolders? Voor onze opdrachtgever Spotta zijn wij op zoek naar logistiek medewerker / productiemedewerker. Aan de machine werk je samen met de operator en je collega-productiemedewerkers. De productie start op dinsdagmiddag om 16:00 uur en eindigt op zaterdag of zondag.

Samenvatting

 • Vakgebied:
  • Productie
 • Opleidingsniveau:
  • MBO
 • Dienstverband: Tijdelijk
 • Aantal uren per week: 32
 • Plaats: MEPPEL

Over het bedrijf

7 miljard folders per jaar. Er is bijna geen Nederlander boven de 10 jaar die nog nooit een folder verspreidt door Spotta heeft gelezen. Spotta is de marktleider op het gebied van ongeadresseerde reclame drukwerkverspreiding zoals huis-aan-huis folders, kranten, magazines en samples. Vanuit haar 5 vestigingen bezorgt Spotta huis-aan-huis-folders in heel Nederland. Het is een informele organisatie waar collegialiteit hoog in het vaandel staat. Het team op de locatie in Meppel bestaat uit ca. 40 medewerkers met verschillende nationaliteiten.

Functie eisen

Bij Spotta werken we in ploegendiensten. Gedurende één week werk jij in de ochtend- (6:00-14:00), avond- (14:00-22:00) of nachtploeg (22:00-06:00). De productie begint op dinsdagmiddag om 16:00 en loopt door tot einde productie, dit is veelal op zaterdag maar in drukke periodes ook op zondag. Het is belangrijk dat je in alle ploegen beschikbaar bent. Ook moet je beschikken over een goede fysieke gezondheid in verband met fysiek zwaar werk.
Het bezit van een heftruckcertificaat is geen pré maar geeft je wel mogelijkheden.

Wat wij bieden

Voor de vacature van logistiek medewerker / productiemedewerker bieden wij goede arbeidsvoorwaarden aan op een werkplek met leuke collega's.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO van Spotta.
Voor het werken tussen 22:00 uur en 6:00 uur ontvang je een toeslag.
Op zondagen & feestdagen ontvang je voor de gehele dag toeslag.
Reiskosten worden vergoed bij een enkele reis vanaf 11 km.

Ben jij de flexibele aanpakker waar wij naar zoeken? Wil je graag en snel aan het werk voor gemiddeld 30 uur per week? Stuur dan snel je cv en motivatie naar meppel@inperson.nl of bel met 0522 - 24 14 62.

Contactgegevens vestiging Meppel

Consultant

 • In Person In House Netwerk VSP Meppel
 • 0522 - 24 14 62
Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden