Manager Customer Service & Key Account Desk

Over de functie

Dit ga je doen
Als manager Customer Service & Key Account Desk ben je verantwoordelijk voor de aansturing van de afdelingen Customer Service (CS) en Key Account Desk (KAD) waarbij je leiding geeft aan twee supervisors die in totaal +/- 25 medewerkers aansturen. Daarbij rapporteer je aan de Head of CE Benelux.
Doel van de functie is het op adequate wijze organiseren en optimaliseren van alle werkzaamheden binnen de afdeling gericht op maximale klanttevredenheid en het bedienen van de klant volgens de afgesproken SLA’s. In deze functie heb je een sturende rol om in samenwerking met de overige afdelingen een optimale uitvoering van de klantwensen te realiseren, alsook structurele oplossing op te zetten. Daarnaast analyseer je diverse trends & rapportages en verbeter je de uniformiteit in de processen. Denk daarbij aan het opvolgen, rapporteren en verbeteren van KPI’s en het voeren van contactmanagement teneinde maximale klanttevredenheid te garanderen.
Je hebt een coachende en motiverende rol, draagt bij tot de ontwikkeling van het team en creëert hierbij continuïteit.

Dit ben jij
Je hebt ruime ervaring op het gebied van logistiek, customer service en het aansturen van teams. Vanuit je coachende, pro- actieve en leidinggevende rol ben je inhoudelijk en communicatief sterk in de aansturing van je team en ben je in staat om de afdeling naar een hoger niveau te brengen. Je bent analytisch sterk en in staat om commercieel en resultaatgericht te handelen en te denken.

Samenvatting

 • Vakgebied:
  • Logistiek/Inkoop/Transport
 • Opleidingsniveau:
  • HBO
 • Dienstverband: Tijdelijk
 • Aantal uren per week: 40
 • Plaats: EINDHOVEN

Over het bedrijf

DHL is wereldwijd marktleider op het gebied van international expresdiensten en logistieke diensten. DHL biedt deskundigheid op het gebied van expres-, lucht- en zeevracht, landtransport, contract logistieke oplossingen en international postdiensten. DHL Freight is verantwoordelijk voor nationale en international transportoplossingen in Europa. Ladingen worden vervoerd over de weg en /of per trein.

Functie eisen

Verder heb je minimaal…
* Afgeronde HBO opleiding richting commerciële of logistieke richting.
* Minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring.
* Gedetailleerde kennis van producten en diensten op logistiek gebied.
* Communicatieve vaardigheden voor het onderhouden van in- en externe contacten en geven van presentaties op management niveau.
* Mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal
* Overtuigingskracht bij het geven van adviezen en verkrijgen van acceptatie.
* Representativiteit bij het vertegenwoordigen van de organisatie.

Wat wij bieden

Je krijgt de mogelijkheid om deze functie fulltime, voor 40 uur in te vullen, standplaats Eindhoven. Daar hoort dan uiteraard een goed salaris bij, inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.

Contactgegevens vestiging Eindhoven

Consultant

 • DHL Eindhoven
 • 040-3030002
Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden