Supervisor Key Account Desk

Over de functie

Dit ga je doen
Als Supervisor Key Account Desk (KAD) ben je verantwoordelijk voor de operationele aansturing van de Key Account afdeling waarbij je leiding geeft aan een team van 10-15 medewerkers. Daarbij rapporteer je aan de Manager CS/ KAD.
Doel van de functie is het optimaal inzetten en aansturen van je team, gericht op maximale klanttevredenheid en het bedienen van de grote klanten volgens de afgesproken SLA’s.
Bij escalaties ben jij de spin in het web die de medewerkers ondersteunt in de mogelijkheden en middelen en de klant van constructieve oplossingen voorziet waardoor de klanttevredenheid blijft gewaarborgd. In samenwerking met de overige afdelingen zorg je voor een optimale uitvoering van de klantwensen. Daarnaast borg je diverse rapportages en klantcontacten die gerelateerd zijn aan het vervoer van goederen van de grote Key Accounts. Denk daarbij aan het opvolgen, rapporteren en verbeteren van KPI’s en het voeren van contactmanagement teneinde maximale klanttevredenheid te garanderen.
Door het gericht en pro-actief coachen, ondersteunen en ontwikkelen van je team streef je naar een optimale inzet van je team en waar nodig stuur je bij.
Dit ben jij
Je hebt ervaring in logistiek, customer service en het aansturen van medewerkers. Vanuit je coachende en leidinggevende rol ben je inhoudelijk en communicatief sterk in de aansturing van je team en ben je in staat om de afdeling naar een hoger niveau te brengen. Je hebt een hands-on instelling en weet escalaties direct en resultaatgericht op te lossen, rekening houdend met de afspraken met de klant. Tot slot ben je accuraat bij het verwerken van gegevens en hebt goede kennis van geautomatiseerde systemen.

Samenvatting

 • Vakgebied:
  • Sales/ Commercieel
 • Opleidingsniveau:
  • Vmbo
 • Dienstverband: Tijdelijk
 • Aantal uren per week: 40
 • Plaats: EINDHOVEN

Over het bedrijf

DHL is wereldwijd marktleider op het gebied van international expresdiensten en logistieke diensten. DHL biedt deskundigheid op het gebied van expres-, lucht- en zeevracht, landtransport, contract logistieke oplossingen en international postdiensten. DHL Freight is verantwoordelijk voor nationale en international transportoplossingen in Europa. Ladingen worden vervoerd over de weg en /of per trein.

Functie eisen

* Minimaal afgeronde MBO+ opleiding richting commerciële of logistieke richting.
* Minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring.
* Gedetailleerde kennis van producten en diensten op logistiek gebied.
* Communicatieve vaardigheden voor het onderhouden van in- en externe contacten, waaronder het voeren van gesprekken met strategische klanten
* Mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal.

Wat wij bieden

Je krijgt de mogelijkheid om deze functie fulltime, voor 40 uur in te vullen, standplaats Eindhoven. Daar hoort dan uiteraard een goed salaris bij, inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.

Contactgegevens vestiging Eindhoven

Consultant

 • DHL Eindhoven
 • 040-3030002
Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden