Key Account Desk Medewerker

Over de functie

Ben jij enthousiast, communicatief sterk en klantgericht met kennis en ervaring gericht op customer service die iedere dag streeft naar het beste resultaat? Dan zijn we op zoek naar jou!
Dit ga je doen:
In deze fulltime functie als Key Account Desk medewerker ben je verantwoordelijk voor het correct aannemen en verwerken van transportorders en pro-actief opvolgen van het verdere verloop van de zendingen binnen alle afdelingen om zo de belangen van de klant veilig te stellen.
Daarnaast onderhoud je de dagelijkse communicatie met specifieke grote klanten over vragen en problemen zodat deze snel, correct en adequaat worden opgelost en beantwoord.
Je focust en speelt proactief in op de behoeften van de klant. Je streeft een optimale klantentevredenheid na en bouwt een toegewezen klantenportefeuille verder uit.
Verder verzorg je klantrapportages conform afspraken met de klant om continue verbetering en tijdige detectie van problemen na te streven. Je reikt structurele oplossingen aan conform interne procedures om een correcte en snelle dienstverlening naar deze klanten te garanderen.

Samenvatting

 • Vakgebied:
  • Logistiek/Inkoop/Transport
 • Opleidingsniveau:
  • Vmbo
 • Dienstverband: Tijdelijk
 • Aantal uren per week: 40
 • Plaats: EINDHOVEN

Over het bedrijf

DHL is wereldwijd marktleider op het gebied van international expresdiensten en logistieke diensten. DHL biedt deskundigheid op het gebied van expres-, lucht- en zeevracht, landtransport, contract logistieke oplossingen en international postdiensten. DHL Freight is verantwoordelijk voor nationale en international transportoplossingen in Europa. Ladingen worden vervoerd over de weg en /of per trein.

Functie eisen

Dit ben jij:
Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels, in woord en geschrift. Je bent klantgericht, communicatief vaardig, stressbestendig, daadkrachtig en correct in klachtafhandeling.
Verder beschik je over:
- Mbo+ denk- en werkniveau
- Relevante ervaring op een soortgelijke functie en/of op een afdeling customer service
- Logistieke ervaring is een pré.
- Mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal

Wat wij bieden

Je krijgt de mogelijkheid om deze functie fulltime, voor 40 uur in te vullen, standplaats Eindhoven. Daar hoort dan uiteraard een goed salaris bij, inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.

Contactgegevens vestiging Eindhoven

Consultant

 • DHL Eindhoven
 • 040-3030002
Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden