Recruiter

Over de functie

Als online Recruiter vervul je misschien wel de belangrijkste rol binnen Spotta; je bent namelijk verantwoordelijk voor de selectie van de folderbezorgers. Je hebt contact met de kandidaten via een zeer creatieve en effectieve wijze, want je voert alle gesprekken online via Skype. Na deze gesprekken kennen de geïnteresseerde kandidaten Spotta, de cultuur en weten zij precies wat de functie inhoudt. Je bent verantwoordelijk voor de aanname van de bezorgers en zorgt ervoor dat ze alle informatie hebben om gemotiveerd te gaan starten.

Samenvatting

 • Vakgebied:
  • Human Resources / Arbeidsbemiddeling
 • Opleidingsniveau:
  • MBO
 • Dienstverband: Tijdelijk
 • Aantal uren per week: 32
 • Plaats: EINDHOVEN

Over het bedrijf

Wil jij werken als callcentermedewerker bij dé huis-aan-huis folderbezorging in Nederland? Via In Person kun jij aan de slag als Callcentermedewerker bij Spotta in Eindhoven. Jaarlijks bezorgt deze dochteronderneming van PostNL meer dan 7 miljard folders in heel Nederland. Samen met een gemotiveerd team ben jij verantwoordelijk om te zorgen dat alle wijken in Nederland een bezorger hebben om te folderpakketten te verspreiden. Samen met jouw team zorg jij ervoor dat iedere week de folderpakketten bij de consumenten op de deurmat valt.

Functie eisen

Jouw profiel is bijzonder. Je vertrouwt altijd op je gevoel, herkent talenten, hebt échte aandacht voor mensen en maakt verbinding met mensen. Je bent altijd eerlijk over verwachtingen en kunt op een mooie manier spiegelen. Met jouw sprankeling en enthousiasme ben je een geweldige ambassadeur voor Spotta. Het resultaat is even bijzonder: je krijgt van bezorgers altijd feedback, ongeacht of ze onderdeel van Spotta worden. Aan jou de uitdaging om hier professioneel mee om te gaan.

Wat wij bieden

Wij beloven je een mooie fantastische startersfunctie met geweldige uitdagingen. Vrijheid en verantwoordelijkheid staan daarin centraal: je hebt heel veel ruimte om jouw ideeën uit te voeren. Persoonlijke ontwikkeling en groei zijn voor ons vanzelfsprekend, evenals goede arbeidsvoorwaarden. Daartoe behoren onder meer samenwerken met een geweldig team.

We bieden je één tijdelijke arbeidsovereenkomst aan met de minimale duur tot 1 januari 2018, waarbij het mogelijk is dat deze verlengd wordt. Je gaat in de functie als Junior Corporate Recruiter €10,98 per uur verdienen.

Contactgegevens vestiging Eindhoven

Consultant

 • In Person In House Netwerk VSP Eindhoven
 • 040 262 04 95
Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden