Online Junior Corporate Recruiter

Over de functie

Als Online Junior Corporate Recruiter vervul je misschien wel de belangrijkste rol binnen Spotta; je bent namelijk verantwoordelijk voor de selectie van deze folderbezorgers. Je hebt contact met de kandidaten via een zeer creatieve en effectieve wijze, want je voert alle gesprekken via Skype of Facetime. Na deze gesprekken kennen de geïnteresseerde kandidaten Spotta, de cultuur en weten zij precies wat de functie inhoudt. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor de aanname, maar tevens ben je het vaste aanspreekpunt voor de bezorgers. Jij zorgt dat alles op rolletjes loopt en dat ze alle informatie hebben om gemotiveerd te kunnen gaan starten.

Samenvatting

 • Vakgebied:
  • Human Resources / Arbeidsbemiddeling
 • Opleidingsniveau:
  • MBO
 • Dienstverband: Tijdelijk
 • Aantal uren per week: 32
 • Plaats: EINDHOVEN

Over het bedrijf

Na het lezen van deze vacature wil jij werken bij het mooiste huis-aan-huis folderbezorging bedrijf van Nederland! Via In Person kun jij als Online Junior Corporate Recruiter werken bij Spotta in Eindhoven. Jaarlijks bezorgt deze prachtige dochteronderneming van PostNL samen met 23.000 hardwerkende bezorgers meer dan 7 miljard folders door heel Nederland.

Functie eisen

Jouw profiel is bijzonder. Je vertrouwt altijd op je gevoel, herkent talenten, hebt échte aandacht voor mensen en maakt verbinding met mensen. Je bent altijd eerlijk over verwachtingen en kunt op een mooie manier spiegelen. Met jouw sprankeling en enthousiasme ben je een geweldige ambassadeur voor Spotta. Het resultaat is even bijzonder: je krijgt van kandidaten altijd positieve feedback, ongeacht of ze onderdeel van Spotta worden. Verder verwachten we dat je minimaal een Mbo-opleiding hebt afgerond, parttime beschikbaar bent voor de avonduren en verstand hebt van verschillende software pakketten.

Wat wij bieden

Wij beloven je een mooie fantastische startersfunctie met geweldige uitdagingen. Vrijheid en verantwoordelijkheid staan daarin centraal: je hebt heel veel ruimte om jouw ideeën uit te voeren. Persoonlijke ontwikkeling en groei zijn voor ons vanzelfsprekend, evenals goede arbeidsvoorwaarden. Daartoe behoren onder meer samenwerken met een geweldig team.

Enthousiast?
Nu wij onszelf hebben voorgesteld is het jouw beurt. Als jij je in de functie herkent en interesse hebt, fantastisch! Vertel ons wie je bent want wij kijken uit naar een mooie samenwerking.

Mail jouw CV en motivatie naar milena.vanmaasakker@inperson.nl en mocht je eerst nog vragen hebben bel of app gerust op 06 200 68 545

Contactgegevens vestiging Enschede

Consultant

 • In Person Recruitment
 • 053-4835500
Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden