Accountmanager

Over de functie

De accountmanager zal zich hoofdzakelijk bezighouden met het verder uitbouwen van bestaande en nieuwe relaties in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Engeland en Luxenburg. Ook de Aziatische markt zal zijn aandacht vragen.

De Accountmanager is bovenal een super gemotiveerde en ondernemende medewerker, die graag onderdeel wil zijn van een ambitieuze, groeiende organisatie. Je werkt op eindgebruikers- en tussenhandel niveau. Je stippelt, in samenwerking met Marketing, plannen uit voor (nieuwe) producten en markten en met jouw expertise bouw je de relatie met klanten verder uit en verhoog je jouw verkoopaandeel. Klanten win je in de eerste plaats door je uitgesproken product- en proceskennis. Je begrijpt de taal van de klant, reikt hem een oplossing aan en omringt hem met jouw professionele advies. Je kerncompetenties liggen op het vlak van doorzettingsvermogen, resultaatgerichtheid, lef en creativiteit. Je rust niet voor je doelen zijn gerealiseerd. Je hebt passie voor je vak en je hebt een gezonde dosis ambitie.

Samenvatting

 • Vakgebied:
  • Sales/ Commercieel
 • Opleidingsniveau:
  • HBO
 • Dienstverband: Vast dienstverband
 • Aantal uren per week: 40
 • Plaats: Tilburg

Over het bedrijf

Deze in Tilburg gevestigde organisatie heeft zich ontwikkeld tot één van de grotere industriële patisserie banketbakkerijen van Europa. Bij de locatie Tilburg werken circa 200 medewerkers. Ze zijn marktleider in vers diepgevroren patisserie. Ze zijn een werkgever die continue in beweging is. Zelfstandigheid en initiatief stellen ze op prijs. De bedrijfscultuur is informeel en er is aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Functie eisen

Om in deze functie goed tot je recht te komen, is het van belang dat jij jezelf herkent in het onderstaand geschetste profiel:
Je hebt minimaal een HBO opleiding, bij voorkeur in de richting van Commerciële Economie, Levensmiddelentechnologie of Technische Bedrijfskunde;
Je hebt 5 tot 7 jaar ervaring in B2B sales als accountmanager, bijvoorbeeld in de foodservicemarkt, en je hebt minimaal 2 jaar in een buitendienstfunctie gewerkt;
Je hebt een sterk commercieel bewustzijn en een uitstekend trackrecord;
Lifelong learning is voor jou een manier om alert te blijven;
Je bent bereid zelfstandig te pionieren en marktgericht te werken vanuit een productgerichte onderneming;
Je hebt sterke communicatieve vaardigheden, maar je hebt ook een oplossingsgerichte houding;
Je bent assertief, representatief en je beschikt over de nodige humor en charme; Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Kennis van de Franse, Duitse en Japanse taal is een plus.

Kerncompetenties
Doorzettingsvermogen, lef, resultaatgerichtheid, creativiteit, oplossingsgericht, goede probleemanalyse kunnen maken, communicatief vaardig, assertief, representatief, relatiebouwer, energiek en overtuigingskracht.

Wat wij bieden

Een fulltime functie met aandacht voor dynamiek, persoonlijke aandacht, opleiding, ontwikkeling en een prettige werkomgeving. Een marktconform beloningspakket maakt dit aanbod compleet.

Contactgegevens vestiging Enschede

Consultant

 • In Person Recruitment
 • 053-4835500
Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden