Storing- en onderhoudsmonteur Elektrotechniek

Over de functie

In de functie van Storing- en onderhoudsmonteur is het jouw job om alle voorkomende technische storingen aan de productielijnen te verhelpen. Ook verzorg je de onderhoudswerkzaamheden en bouwt installaties om. Je werkt aan diverse projecten en type machines. Van kleine tot grote, complexe installaties. Dat maakt het werk heel afwisselend.

Iedere monteur heeft zijn eigen specialisatie. Breng jij kennis en ervaring mee op gebied van elektrotechniek? Dan pas jij in ons team. 70% van de werkzaamheden zijn nu mechanisch maar we zoeken bewust een elektricien. In de toekomst komt er steeds meer elektra in ons machinepark in de vorm van robots en PLC-besturing. Als elektromonteur zal het dan ook jouw rol zijn om de andere monteurs daarin te begeleiden en meer te leren over elektra werkzaamheden.


Je wisselt af tussen drie weken storingsdienst en drie weken onderhoudsdienst. Het onderhoud vindt veelal plaats op de productielocatie maar je kunt ook reparaties uitvoeren in de werkplaats. We hebben ons eigen magazijn waardoor materialen direct beschikbaar zijn.


Een goede administratie en een schone werkplek zijn essentieel in de foodindustrie. Vanwege strenge regelgeving en hoge kwaliteitseisen moet je alle werkzaamheden registreren en onderbouwen voor eventuele audits. Werk je binnen de productielocatie, dan draag je beschermende kleding om de hygiëne te garanderen.

Je komt te werken op de afdeling Technische Dienst bestaande uit 12 man. Elke dienst werk je samen in een team van twee. Deze teams wisselen ieder jaar zodat iedereen van elkaar kan leren. Onze diensten zijn opgedeeld in drie ploegen. Op werkdagen is er 24 uurs bezetting, in de weekenden ben je vrij. Eén keer in de zes weken heb je weekenddienst in consignatie.

Samenvatting

 • Vakgebied:
  • Techniek
 • Opleidingsniveau:
  • MBO
 • Dienstverband: Vast dienstverband
 • Aantal uren per week: 40
 • Plaats: TILBURG

Over het bedrijf

Deze in Tilburg gevestigde organisatie heeft zich ontwikkeld tot één van de grotere industriële patisserie banketbakkerijen van Europa. Bij de locatie Tilburg werken circa 200 medewerkers. Ze zijn marktleider in vers diepgevroren patisserie. Ze zijn een werkgever die continue in beweging is. Zelfstandigheid en initiatief stellen ze op prijs. De bedrijfscultuur is informeel en er is aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Functie eisen

Je vindt het leuk om te sleutelen en je bent in staat om kennis op collega’s over te brengen.

Op jouw CV staat:

Een afgeronde opleiding MBO Elektrotechniek, MTS Energietechniek of VeV Monteur Sterkstroom Installaties;
Minimaal 5 jaar werkervaring in de elektrotechniek;
Ervaring als storingsmonteur.

Heb je een certificaat VCA, heftruck, hoogwerker en/of vakbekwaam persoon? Dan is dat een pre. Vanwege de consignatiediensten moet je binnen een uur in Tilburg kunnen zijn.

Wat wij bieden

Een allround functie op het gebied van elektrotechniek en mechatronica. Bij werkgever heb je de mogelijkheid zelf machines om te bouwen en met veel nieuwe technieken te werken.

Wij bieden:
Een marktconform salaris;
Uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder 25 vakantiedagen en 9,5 ATV dag;
Diverse vergoedingen zoals onregelmatigheidstoeslag, vergoeding voor consignatiediensten en een telefoonvergoeding.
Mogelijkheid om certificaten te behalen.

Contactgegevens vestiging Enschede

Consultant

 • In Person Recruitment
 • 053-4835500
Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden