In Person header2.jpg

Allround Verspaner

Deel deze vacature
  • Plaats Goes
  • Vakgebied Techniek
  • Opleidingsniveau MBO
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Tijdelijk

Over de functie

Uitvoeren van machinale verspanende bewerkingen als regel met behulp van meer machines (draai-,frees-, kotterbank en boormachine). De werkstukken moeten voldoen aan eisen van maatvoering, vorm-en plaatstoleranties en ruwheid. Door omvang, schaalgrote en maatvoeringstolerantie wordt en grote mate van nauwkeurigheid bij de uitvoering vereist. Gewerkt wordt aan de hand van de door het bedrijfsbureau opgestelde bewerkingkaarten, technische tekeningen, kwaliteit-en veiligheidsvoorschriften. Daarnaast moet het dagelijkse onderhoud aan de machines uitgevoerd worden.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar wij regelmatig onze very in person collega's werken is in offshore. Je bouwt mee aan grote baggerschepen en andere materialen die voor land en zee gebruikt worden.

Functie eisen

Wij vragen dat je in ieder geval bekend bent met:

Lezen van tekeningen en bewerkingskaarten ;Bewerkingsmachines (kotterbank, draaibank,freesmachinee.d), hun ospan -en bedieningsmogelijkheiden, koelvloeistoffen, gereedschappen, meetinstrumenten e.d.;bewerkingsmethodes en verspaningstechnieken alsmede de eigenschappen van de diverse materiaalensorten bij de bewerking (staal in diverse legering, gietijzer, roestvast staal);hulp materialen benodigd bij de diverse onder handen zijnde bewerkingen; van toepassingen zijnde passing-en normstelsels;
Handvaardigheid is vereist bij:
- het uitvoeren van diverse productiehandelingen aan de bewerkingsmachines (o.a. kotterbank, draaibank, freesmachine, boormachine)
- het gebruik van span-, stel-en snijdgereedschappen en andere hulpmiddelen;
- het gebruiken van meetgereedschap zoals schuifmaat, micrometer, schroefmaat en meetklok;
- bedinen van de machines;

Wat wij bieden

Leuke werkplek en je werkt met verschillende machines en gereedschappen.

Ons techniek team is gespecialiseerd in de bemiddeling van technische functies zoals verspaner, electromonteurs, lassers. Het merendeel van onze specialisten werkt in de industrie en offshore.

Je verdient een goed en marktconform uurloon en ontvangt de toeslagen die bij onze opdrachtgever van toepassing zijn voor het werken op onregelmatige tijden..

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Rotterdam, van Nelleweg 1 Rotterdam

van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam
010 - 750 28 51

WhatsApp ons

WhatsApp contact binnen kantooruren

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden