Magazijnmedewerker

Over de functie

Wil jij ervoor zorgen dat de goederen op de juiste plaats komen in het magazijn zodat ze snel en op tijd geleverd kunnen worden aan jouw klanten? Wil jij werken bij een mooi en innovatief bedrijf waar mensen passie hebben voor hun vak?
Als magazijnmedewerker bij onze opdrachtgever draag jij met een enthousiast team bij aan het interne logistieke proces.

Over de functie:
Als magazijnmedewerker heb je een belangrijke rol in de verdere ontwikkeling van onze opdrachtgever. Jij bent verantwoordelijk voor het interne logistieke proces van de goederen.
Deze verplaats jij onder andere met een hef of reachtruck en voert de goederen in de desbetreffende computersystemen.

Samenvatting

 • Vakgebied:
  • Logistiek/Inkoop/Transport
 • Opleidingsniveau:
  • MBO
 • Dienstverband: Tijdelijk
 • Aantal uren per week: 40
 • Plaats: SCHIPHOL-RIJK

Over het bedrijf

De specialist onder de logistiek dienstverleners.

Functie eisen

Van jou wordt verwacht:
Een hoge mate van nauwkeurigheid en verantwoordelijkheid zijn de voornaamste vereisten voor deze functie. Je bent in staat werkzaamheden goed te overzien , goed in te plannen en te organiseren. Je werkt de hele dag in teamverband dus jij bent een echte teamplayer met een flinke dosis humor die zowel zelfstandig en proactief werkzaamheden oppakt en uitvoert.
Daarnaast is het belangrijk dat jij goed Nederlands en Engels spreekt en ervaring hebt met handscanners en computers om goederen in te kunnen voeren. Mocht jij kennis hebben van SAP is dit zeker een pre. Jij hebt aantoonbare soortgelijke werkervaring en je bent in bezit van een heftruckdiploma en/of reachtruckdiploma. Je woont in de omgeving van Schiphol en je bent in staat om het bedrijf met eigen vervoer te bereiken. Jij hebt een afgeronde MBO 3 /4 opleiding en je bent beschikbaar voor 40 uur in de week. In de toekomst vindt jij het geen bezwaar om in 2 ploegendiensten te werken. Een screening “verklaring van geen bezwaar door de AIVD” behoort tot de sollicitatieprocedure. Salarisindicatie is tussen de €1600-€1700 Bruto per maand.

Wat wij bieden

Kom jij het team versterken? Reageer dan nu met een enthousiaste reactie op deze vacature via onze website. Wil jij meer informatie over deze vacature? Bel dan naar 020 7183848 of stel je vraag via email naar regioamsterdam@inperson.nl

Contactgegevens vestiging Amsterdam

Consultant

 • In Person Regio Amsterdam
 • 020 - 718 38 48
Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden