Consultant Werving & Selectie

Over de functie

Als Consultant Werving & Selectie ben jij verantwoordelijk voor het searchen naar de beste (HBO+) kandidaten met als doel deze te plaatsen bij nieuwe en bestaande (In House) opdrachtgevers. Jij hebt een onderscheidend vermogen om aan te voelen wat de opdrachtgever en kandidaat wil en je bent in staat een diepgaand gesprek te voeren over de inhoud van het functieprofiel. Je weet hierbij onderscheid te maken in de “harde” eisen, de competenties en de persoonlijkheid die past bij het bedrijf van je opdrachtgever. Jouw vermogen om te netwerken zorgt ervoor dat je altijd weer manieren vindt om kandidaten aan je te binden. Je kijkt altijd naar de toekomst en bent constant bezig met het verbeteren van je eigen resultaten.

Wat realiseer jij?
Searchen en matchen van kandidaten bij nieuwe en bestaande opdrachtgevers. Hier liggen jaarlijkse doelstellingen aan ten grondslag.
Onderhouden van contacten met kandidaten en deze aan je binden.
Netwerken met als doel zowel nieuwe kandidaten als nieuwe opdrachtgevers te genereren.
Relatiebeheer ten behoeve van de opdrachtgever.
Voeren van gesprekken met de kandidaten.
Bedenken van acties om opdrachten te genereren.
Voorzien van de juiste informatie en vragen beantwoorden ten behoeve van alle relevante partijen.
Vakinhoudelijk op de hoogte zijn van alle regelgeving op het gebied van arbeidsrecht en sociale wetgeving.
Optreden als (externe) specialist op het gebied van Werving & Selectie.
Uitdragen van de In Person Cultuur richting de uitzendkrachten en opdrachtgever.

Samenvatting

 • Vakgebied:
  • Human Resources / Arbeidsbemiddeling
 • Opleidingsniveau:
  • HBO
 • Dienstverband: Vast dienstverband
 • Aantal uren per week: 40
 • Plaats: HENGELO OV

Over het bedrijf

In Person Werving & Selectie is gespecialiseerd in de werving en selectie van HBO en Universitaire vacatures. Met een ervaren en bevlogen team hebben we een bewezen trackrecord opgebouwd met succesvolle plaatsingen bij partners als PostNL, Apollo Vredestein, Timberland, Marfo, Spotta en Leen Menken. Voor elke werving en selectie opdracht vinden we kandidaten die zowel in functie-eisen als op persoonlijkheid en mentaliteit volledig voldoen aan het gewenste profiel.
Wat is het nou dat In Person zo bijzonder maakt? Die vraag wordt ons vaak gesteld en kent maar één antwoord: ‘Bij In Person werk je niet, dat ben je.’ De ultieme drive en mentaliteit om de beste te willen zijn maakt ons onderscheidend. Of het nou om het eerste contact met prospects gaat, in de implementatietrajecten bij nieuwe klanten of in de werving: het In Person DNA komt in elk detail terug. Jij weet net als wij dat elk detail bepalend is voor succes.

Functie eisen

Dan komen we bij ons onvermijdelijke verlanglijstje: Jij bent herkenbaar door: jouw energieke uitstraling op jouw collega’s en klanten, jouw oprechte interesse, jouw daadkracht, jij bent een sterk karakter, jij ziet in plaats van te kijken, jij bent betrouwbaar, jij bent analytisch, jij geeft energie en power, jij maakt het onmogelijke waar. Verder heb je HBO+ werk- en denkniveau en 3 tot 5 jaar werkervaring in de Werving & Selectie.

Contactgegevens vestiging Enschede

Consultant

 • In Person Recruitment
 • 053-4835500
Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden