Expeditie medewerker

Over de functie

Als expeditiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het tijdig aanleveren van de folders aan de productiemachines. Dit gebeurt middels palletwagen en heftruck (alleen met heftruckcertificaat). Bij drukte in het magazijn help je met het laden en lossen van grote en kleine bedrjifswagens en het op orde houden van het magazijn.

Samenvatting

 • Vakgebied:
  • Productie
 • Opleidingsniveau:
  • MBO
 • Dienstverband: Vast dienstverband
 • Aantal uren per week: 32
 • Plaats: Meppel

Over het bedrijf

In Person is het "In House" uitzendbureau bij Spotta. Bij In Person maken we onze naam waar: we hebben oprechte en persoonlijke belangstelling voor onze opdrachtgevers, kandidaten en collega's. We begrijpen niet alleen wat je vraagt, maar ook waarom. Dat maakt ons een prettige en betrokken werkgever.

Spotta is marktleider op het gebied van ongeadresseerde reclame drukwerkverspreiding zoals huis-aan-huis folders, kranten, magazines en samples. Vanuit haar 6 vestigingen bezorgt Spotta huis-aan-huis-folders in heel Nederland. Het is een informele organisatie waar collegialiteit hoog in het vaandel staat. Het team op de locatie in Meppel bestaat uit ca. 40 medewerkers met verschillende nationaliteiten.

Functie eisen

Onze expeditiemedewerkers beschikken over mbo werk- en denkniveau en zijn veelal in het bezit van een geldig heftruckcertificaat. We werken met een 24-uurs productie waardoor onze expeditie medewerkers bereid zijn om in ploegendiensten te werken. Dit begint op dinsdag en is veelal op zaterdag afgelopen, incidenteel wordt er opzondag gewerkt. Om de werkzaamheden goed uit te voeren is het belangrijk dat expeditie medewerkers de nederlandse taal spreken en lezen. Werkervaring in een soortgelijke functie is tevens een pré.

Wat wij bieden

Voor de vacature van orderpicker bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden aan op een werkplek met leuke collega's.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO van Spotta.
Voor het werken tussen 22:00 uur en 6:00 uur ontvang je een toeslag. Op zondagen & feestdagen ontvang je voor de gehele dag toeslag. Reiskosten worden vergoed bij een enkele reis vanaf 11 km.

Ben jij de flexibele aanpakker waar wij naar zoeken? En wil je graag en snel aan het werk? Stuur dan snel je cv en motivatie naar meppel@inperson.nl of bel met 0522 - 24 14 62.

Contactgegevens vestiging Meppel

Consultant

 • In Person In House Netwerk VSP Meppel
 • 0522 - 24 14 62
Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden