Wij zoeken jou als Logistieke Inpakker

Over de functie

Je hebt een belangrijke rol als inpakker. Je pakt het “visite” kaartje in namens de klant voor de consument.
Van vrijdag tot woensdagochtend werken hier 11 teams in roulatie (dag- en nacht) om het hele proces goed te laten verlopen. Jouw team bestaat uit 10 enthousiaste en vaste collega’s. In de koeling van 4 graden zorgen jullie er samen voor dat het hele proces goed verloopt en dat de verse ingrediënten netjes in de maaltijdboxen worden verpakt en verzendklaar worden gemaakt. Aan het einde van het productieproces gaan de producten onderweg naar de consument of de klant.
In de productie start iedereen in de functie van inpakker en hier krijg je zeker de kans om je te ontwikkelen. Natuurlijk krijg je een passend salaris, afhankelijk van je leeftijd. Mocht je alleen in de weekenden beschikbaar zijn dan kunnen wij je dit werk ook aanbieden

Samenvatting

 • Vakgebied:
  • Productie
 • Opleidingsniveau:
  • Praktijkervaring
 • Dienstverband: Tijdelijk
 • Aantal uren per week: 24
 • Plaats: 's-Gravenhage

Over het bedrijf

Je gaat werken bij een bedrijf wat te midden van het Forepark ligt en waar de logistiek nooit stil staat. Het bedrijf heeft een open en informele bedrijfscultuur.
Het distributiecentrum is centraal gelegen. Omdat je ook nachtdiensten gaat werken is het lastiger om met openbaar vervoer te bereiken en is het van belang dat je in het bezit bent van een auto, fiets, brommer of scooter.

Je gaat werken in een gekoelde ruimte van 4 C graden en in eerste instantie ga je levensmiddelen inpakken in levensmiddelenboxen( er zijn diverse boxen o.a. maaltijd-, ontbijt- en fruitboxen). Er werken 11 vaste teams waar maximaal 14 mensen in werken. Binnen het bedrijf is het mogelijk om door te groeien naar een andere functie in de logistieke sector.
Houdt er rekening mee dat deze functie enkele fysieke eisen met zich meebrengt: Als logistiek medewerker sta je minimaal 8 uur per dag en ben je volop bezig. Deze werkzaamheden vinden vanzelfsprekend plaats binnen de geldende ARBO normen, maar het is wel van belang dat je in een fysiek goede conditie bent en tegen de kou kan.

Functie eisen

De voorkeur gaat naar iemand die ervaring heeft met logistiek inpakken.
Ben je iemand die graag hard werkt en snel leert? Dan ben je uiteraard ook van harte welkom om te solliciteren.
Je woont in de regio van Den Haag – Zoetermeer. Je gaat wisselende diensten werken. Daarom is het van belang dat je vervoer heen en terug hebt in de nacht. (het openbaar vervoer rijdt niet in de nachturen)

Daarnaast is het belangrijk dat jij:
- Kan van vrijdag t/m dinsdag werken op uitzendbasis
- Kan werken in teamverband
- Een goede fysieke gezondheid hebt (omdat je in logistiek gaat werken)
- Kan werken in roulatiediensten (beschikbaar zijn in de dag, nacht in het weekend)
- Akkoord bent met een minimum (jeugd) loon
- Kan werken in een gekoelde omgeving (4 graden)
- Een goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal
- In het bezit bent van een auto, brommer, fiets of scooter.
- Geen vakantie wilt nemen in de maanden September t/m December

Wat wij bieden

Het salaris is voor 23 jaar en ouder: €8.88 bruto per uur. Reiskosten: De eerste 10 kilometer enkele reis zijn voor eigen rekening, vanaf 11 kilometer enkele reis betalen wij € 0,19 per kilometer over de gehele reisafstand.


Wil je graag bij ons aan de slag solliciteer dan direct online en bij vragen kan je ons bereiken per mail: saskia.vanderzeeuw@inperson.nl of per telefoon: 0620372603

Contactgegevens vestiging Zoetermeer

Consultant

 • In Person Leen Menken
 • 06-20372603
Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden