Machine operator

Over de functie

Als machine operator ben je verantwoordelijk voor de productiviteit en kwaliteit van een productieteam, wisselend tussen de 3 en 7 mensen.

Bij Spotta worden reclame folders machinaal verwerkt tot een huis-aan-huis bundel. Jij zorgt ervoor dat het productie proces goed verloopt en stelt de productielijn en feeder units in. Hierbij kijk je naar de hoeveelheid actieve feeders, de hoeveelheid folders en de folder eigenschappen.

Wanneer de machines goed afgesteld zijn, zal de productie- en kwaliteit doelstelling behaald worden. Indien er toch een storing is, zorg jij er voor dat deze snel en goed verholpen wordt. Ook het onderhoud van de machines behoort deels tot functie.

Samenvatting

 • Vakgebied:
  • Productie
 • Opleidingsniveau:
  • HBO
 • Dienstverband: Tijdelijk
 • Aantal uren per week: 32
 • Plaats: MEPPEL

Over het bedrijf

7 miljard folder pers jaar. Er is bijna geen Nederlander boven de 10 jaar die nog nooit een folder verspreidt door Spotta heeft gelezen. Spotta is de marktleider op het gebied van ongeadresseerde reclame drukwerkverspreiding zoals huis-aan-huis folders, kranten, magazines en samples. Vanuit haar 6 vestigingen bezorgt Spotta huis-aan-huis-folders in heel Nederland. Het is een informele organisatie waar collegialiteit hoog in het vaandel staat. Het team op de locatie in Meppel bestaat uit ca. 40 medewerkers met verschillende nationaliteiten.

Functie eisen

Voor deze functie is het belangrijk dat je kennis van techniek hebt op MBO niveau. Daarnaast heb je kennis van logistieke processen en ken je de regelgeving rondom veiligheid, kwaliteit, arbo en functioneel leidinggeven.

Je hebt goede sociale vaardigheden, waardoor je altijd nét dat beetje extra uit je team weet te halen. Ook is het belangrijk dat je je goed kunt uitdrukken, zowel mondeling als schriftelijk, om informatie goed over te kunnen dragen.

De productie bij Spotta start op dinsdagmiddag en loopt door tot alle folders verwerkt zijn. Dit gebeurt in drie ploegen: 06:00-14:00, 14:00-22:00 en 22:00-06:00. Het is een harde eis dat je voor alle drie de ploegen beschikbaar bent. Ook moet je bereid zijn om tot einde productie te kunnen draaien, ook als dat betekent dat er op zaterdag en/of zondag nog gewerkt wordt.

Wat wij bieden

We zijn op zoek naar iemand die zich voor een langere periode aan ons wil verbinden, en die het niet erg vindt om ook andere werkzaamheden op te pakken op het moment dat er voor een operator geen werk is.
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao van Spotta.
Je salaris bedraagt €11.93 exclusief toeslagen. Werk je tussen 22:00 en 06:00 dan ontvang je een toeslag, evenals op zon- en feestdagen.
Reiskosten worden vergoed bij een enkele reis vanaf 11 km.

Contactgegevens vestiging Meppel

Consultant

 • In Person In House Netwerk VSP Meppel
 • 0522 - 24 14 62
Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden