Ondernemende Accountant | Franchisenemer Enschede

Over de functie

De organisatie heeft een ondernemende en eigentijdse formule. Ze werken als collega’s met elkaar samen en delen kennis met als doel om MKB organisaties financieel te ontzorgen en (on)gevraagd te adviseren.

Collegialiteit, elkaar helpen en het samen doen kernwaarden. Het denken vanuit de formule staat voorop. Dit betekent elkaar ondersteunen bij uiteenlopende vragen en eigen ervaringen delen met anderen. Op deze wijze wordt gebouwd aan de mooiste franchiseformule binnen de financiële dienstverlening en natuurlijk profiteer jij hier ook van. De organisatie bestaat sinds 2003 en heeft zich de laatste jaren als kwaliteitsformule bewezen. Ze zijn inmiddels gegroeid naar een landelijke dekking met 35 vestigingen. De formule is in het bezit van het erkend lidmaatschap van de Nederlandse Franchise Vereniging. Het servicekantoor is gevestigd in Rotterdam en ondersteunt de franchisenemers op het gebied van ICT, marketing, kennis en kwaliteit. Naast algemene ondersteuning geloven zij in maatwerkbegeleiding van de
franchisenemers.

Om succesvol te kunnen zijn is een goede communicatie van wezenlijk belang. Om die reden is Nederland in vier regio’s verdeeld. In de eigen regio is er regionaal overleg en is er veelvuldig contact met collega-vestigingsleiders. Iedere regio kiest een lid voor de franchiseraad en een lid per werkgroep (ICT, Marketing, Kennis). De regio-afgevaardigden bespreken de informatie en acties uit hun landelijke overleg in de regio. Deze werkwijze zorgt ervoor dat er draagvlak voor keuzes en eensgezindheid ontstaan. Andere contactmomenten bij ons zijn de marketingsessies, het vaktechnische overleg, de software trainingen en de franchisebijeenkomsten.

Samenvatting

 • Vakgebied:
  • Financiën/ Makelaardij
 • Opleidingsniveau:
  • HBO
 • Dienstverband: Vast dienstverband
 • Aantal uren per week: 40
 • Plaats: ROTTERDAM

Over het bedrijf

Een financieel advieskantoor met het beste van 2 werelden. Het persoonlijke en betrokkene van een klein kantoor en de expertise en professionaliteit van een groot kantoor.

Functie eisen

Heb je een eigen administratie- of accountantskantoor of minimaal 10 jaar ervaring binnen de accountancy?
Heb je minimaal een afgeronde financiële HBO opleiding?
Fulltime beschikbaar. Parttime is niet bespreekbaar.
Heb je de ambitie om een kantoor te leiden met enkele medewerkers?
Heb je een ondernemende en samenwerkingsgerichte instelling?
Ga je voor hoge klanttevredenheid?
Dienstverlening staat bij jou hoog in het vaandel?

Wat wij bieden

De taak van het servicekantoor is om jouw vestiging te faciliteren op het gebied van klantengroei, de ICT-infrastructuur en kennis. Groei in klanten wordt bereikt doordat er marketinginstrumenten ingezet kunnen worden, waar een klein kantoor geen toegang tot heeft. Denk hierbij aan radiocampagnes, bedrijfsfilms, brochures of zichtbaarheid op het internet. Er is eveneens een verkoper in huis, die jou aan tafel zet met ondernemers die interesse hebben in de dienstverlening. Met behulp van marketingsessies en een actieplan marketing word je geholpen klanten te werven. Jouw aansluiting bij deze organisaties zorgt er voor dat je continuïteit kunt bieden, omdat je terug kunt vallen op collega’s.

Alle software die gebruikt wordt is online bereikbaar en is aan elkaar gekoppeld. Binnen de organisatie spreken ze over een administratiestraat, waar ze door slimme automatisering met minimale handmatige handelingen de routinematige werkzaamheden kunnen afronden. Het onderhoud van de modellen en het doorvoeren van updates gebeurt door het servicekantoor. Iedereen werkt met dezelfde software. Dit heeft als voordeel dat je ervaringen met elkaar kunnen delen en dat er sterke kostenbesparingen op software worden gerealiseerd.

Op dit moment telt de organisaties 35 vestigingen, 125 collega’s en 70 samenwerkingen en is een waar kennisnetwerk. Als je de juiste paden bewandelt, dan is ieder vraagstuk intern oplosbaar. Het servicekantoor fungeert als klankbord voor fiscale, maar ook voor
operationele vragen. Het servicekantoor onderhoudt ook het intranet met werkprocedures en sjablonen. Om te leren van elkaar worden collegiale bezoeken georganiseerd. Zo blijft elke vestiging bij de tijd.

Overig
Wanneer je interesse hebt is een uitgebreid document beschikbaar voor meer informatie.
Er zal eerst een kennismaking plaatsvinden met In Person en aansluitend zal het traject via de organisatie verlopen.

Contactgegevens vestiging Enschede

Consultant

 • In Person Recruitment
 • 053-4835500
Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden