Assistent business controller

Over de functie

Ben je klaar voor je tweede of derde carrièrestap? Als Assistent Business Controller ben je in een notendop verantwoordelijk voor de ontwikkeling en bewaking van de planning & control cyclus en het realiseren van een management informatievoorziening aan alle organisatieonderdelen.

Allereerst volg, analyseer en rapporteer je de bedrijfsresultaten aan jouw Business Controller collega, Finance Manager en business partners. Jij maakt indrukwekkende jaarplannen, maandelijkse managementrapportages met toelichting aan het managementteam. Vervolgens geef je eventueel bijsturingsadvies om de financiële jaarplannen te realiseren.

Daarnaast analyseer je de (financiële) impact van organisatie/afdelingsbeleid en business cases. Vervolgens adviseer je de Finance Manager en business partners bij het nemen van business beslissingen en investeringen.

Tot slot signaleer je als onderdeel van het team Finance verbeteringen/kansen voor de organisatie en/of afdeling. Jij waakt ervoor dat werkzaamheden voldoen aan administratieve richtlijnen, procedures en instructies.

Het team
De collega’s van Finance hebben minstens 8 uur per dag eurotekens in hun ogen. Dat is maar goed ook. Inkomsten en uitgaven houden zij nauwkeurig bij. Crediteurenadministratie, cijfers en rapporteren analyseren, maand-, kwartaal- en jaarverslagen opstellen. Data hoort ook in het straatje van Finance. Grote stromen informatie nemen zij op in hun dashboards. De rest van het bedrijf gebruikt die data bijvoorbeeld voor het analyseren van bedrijfsprocessen. Kennis waarmee we de prestaties van elke afdeling continu verbeteren.

Samenvatting

 • Vakgebied:
  • Financiën/ Makelaardij
 • Opleidingsniveau:
  • HBO
 • Dienstverband: Vast dienstverband
 • Aantal uren per week: 40
 • Plaats: DEVENTER

Over het bedrijf

Een snelgroeiend e-commercebedrijf met een logistieke machine waar je ‘u’ tegen zegt (al houden wij het liever op ‘je’). Meer nog dan een internetdrukker zijn wij een agile en een klantgerichte organisatie.

Tweehonderd professionals verdeeld over twee vestigingen in de Benelux verwerken elke dag iedere nieuwe order alsof het de eerste is. Ook al verwerken we er duizenden per dag.

Functie eisen

In het bezit van een afgeronde economische opleiding op HBO/WO niveau;
Minimaal 3 jaar ervaren in een soortgelijke functie;
Ervaren met management/financial accounting en de planning & control cyclus;
Ervaren met BI-tooling en uitgebreid ervaren met management reporting;
Bij voorkeur ervaren met SAP;
Schriftelijk en communicatief vaardig in de Nederlandse en Engelse taal;
Last but not least: communicatief, een teamplayer, resultaatgericht en proactief.

Wat wij bieden

Vrijheid en ruimte om je talenten te ontwikkelen;
Een afwisselende werkweek die voorbij vliegt;
Flexibel werken;
Een dynamisch bedrijf met internationale ambities;
Gamen, fitness en mooie presentatieruimte voor bijeenkomsten en borrels @ work;
Een passende beloning en deelname aan onze collectieve pensioenregeling.

Contactgegevens vestiging Enschede

Consultant

 • In Person Recruitment
 • 053-4835500
Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden