Productiemedewerker bij Spotta Apeldoorn

Over de functie

Wil jij per direct bijverdienen in Apeldoorn? Ben jij enthousiast en gemotiveerd om samen te werken met leuke collega’s? Lees dan verder want dan is deze vacature echt iets voor jou!

Wij zoeken voor langere tijd versterking bij Spotta in Apeldoorn. Bij Spotta in Apeldoorn staan 2 machines waar de huis-aan-huis folderpakketten gemaakt worden. Aan deze machines staan productiemedewerkers die de folders in de machine leggen. Aan de machine werk je samen met de operator en je collega-productiemedewerkers.

Als productiemedewerker zorg jij er samen met je collega's voor dat de machine op rolletjes loopt. Door jouw snelheid en handigheid voorkom je storingen en stilstand.

Samenvatting

 • Vakgebied:
  • Productie
 • Opleidingsniveau:
  • Vmbo
 • Dienstverband: Vast dienstverband
 • Aantal uren per week: 32
 • Plaats: APELDOORN

Over het bedrijf

In Person is het "In House" uitzendbureau bij Spotta. Bij In Person maken we onze naam waar: we hebben oprechte en persoonlijke belangstelling voor onze opdrachtgevers, kandidaten en collega's. We begrijpen niet alleen wat je vraagt, maar ook waarom. Dat maakt ons een prettige en betrokken werkgever.

Spotta is marktleider op het gebied van ongeadresseerde reclame drukwerkverspreiding zoals huis-aan-huis folders, kranten, magazines en samples. Vanuit haar 6 vestigingen bezorgt Spotta huis-aan-huis-folders in heel Nederland. Het is een informele organisatie waar collegialiteit hoog in het vaandel staat. Het team op de locatie in Apeldoorn bestaat uit ca. 30 medewerkers met verschillende nationaliteiten.

Functie eisen

Voor de vacature productiemedewerker beschik jij over LBO/VMBO werk- en denkniveau. Je bent fysiek in staat om gedurende acht uur staande arbeid te verrichten. Het werken in een teamverband is jou op het lijf geschreven.

Wat wij bieden

Voor de vacature productiemedewerker bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden aan op een werkplek met leuke collega's.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO van Spotta.
Voor het werken tussen 22:00 uur en 6:00 uur ontvang je een toeslag. Op zondagen & feestdagen ontvang je voor de gehele dag toeslag. Reiskosten worden vergoed bij een enkele reis vanaf 11 km.

Ben jij de flexibele aanpakker waar wij naar zoeken? En wil je graag en snel aan het werk? Stuur dan snel je cv en motivatie naar netwerkvspnoordoost@inperson.nl of bel met 055-7518830

Contactgegevens vestiging Apeldoorn

Consultant

 • Netwerk VSP Apeldoorn
 • 055 - 751 88 30
Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden