Sales Support

Over de functie

Als nieuwe Bellende Sales Support heb jij een schitterende én zeer belangrijke rol in het realiseren onze ambities: jij legt het allereerste telefonisch contact wat prospects met In Person hebben. Dat contact moet van topniveau zijn: jouw voorbereiding, vraagstelling en verhaal maken indruk. Dat is essentieel, want onze prospects bevinden zich op Champions League niveau: het zijn grote, bekende (inter)nationale merken met vaak enorme groeiambities. Die uitdaging is jouw op het lijf geschreven: jij wilt niet anders dan het beste eerste contact realiseren wat prospects ooit hebben gehad, jij bent dé ambassadeur van In Person en jij ziet overal kansen om organisaties nog beter te maken. Jij zorgt ervoor dat wij samen Nederland In Person maken.

Samenvatting

 • Vakgebied:
  • Human Resources / Arbeidsbemiddeling
 • Opleidingsniveau:
  • HBO
 • Dienstverband: Tijdelijk met uitzicht op vast
 • Aantal uren per week: 40
 • Plaats: Enschede

Over het bedrijf

Wat is het nou dat In Person zo bijzonder maakt? Die vraag wordt ons vaak gesteld en kent maar één antwoord: ‘Bij In Person werk je niet, dat ben je.’ De ultieme drive en mentaliteit om de beste te willen zijn maakt ons onderscheidend. Of het nou om het eerste contact met prospects gaat, in de implementatietrajecten bij nieuwe klanten of in de werving: het In Person DNA komt in elk detail terug. Jij weet net zoals ons dat elk detail bepalend is voor success.

Ondernemerschap, bezieling en doen zijn de belangrijkste waarden van In Person. Ze vormen de basis voor onze relaties mét en de groei van onze opdrachtgevers en uitzendkrachten. We zijn continu op zoek naar nieuwe, slimmere oplossingen om van waarde te zijn voor onze opdrachtgevers en uitzendkrachten. Voor ons hoofdkantoor in Enschede zoeken wij een ambitieuze en bevlogen Sales Support collega.

Functie eisen

Driekwart van jouw dag krijg jij en geef jij energie in (telefonische) gesprekken met fantastische prospects. Die gesprekken op topniveau vragen om een perfecte voorbereiding. Je bent nieuwsgierig, volgt (nieuws) ontwikkelingen, analyseert snel en legt verbanden tussen organisatiecultuur en business model. Die voorbereiding en jouw ervaring zorgen ervoor dat jouw telefoon gesprekken vaak de diepte in gaan en verrassende uitkomsten hebben. Onze prospects van Champions League niveau (In House & Outsourcing) ervaren bij jou de bijzondere combinatie van energie en rust. Het resultaat is áltijd hetzelfde: prospects voelen door jouw vraagstelling én verhaal een aanleiding om verder te spreken over een toekomstige samenwerking met een van onze collega’s.

Wat wij bieden

We kunnen honderd redenen noemen waarom werken bij In Person bijzonder is. Intensiteit, ambitie, energie, vrijheid en verantwoordelijkheid komen altijd terug in antwoorden van collega’s. Het belangrijkste is dat de uitdaging enorm is, jij bent één van de keyplayers in het waarmaken van waar we van dromen: Nederland In Person maken.

Als onderdeel van een klein In Person team van topspecialisten heb jij dagelijks contact met de grootste inleners van Nederland op In House & Outsourcing. Je wordt door collega’s & prospects uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. Wij geven je de omgeving om dat te kunnen doen, met alles wat daar bij hoort. Waarschijnlijk wist je het al, maar in 2014 en 2015 behoorden wij tot de Beste Werkgevers van Nederland (Effectory & Intermediair) en tot de beste groeiers van Nederland (FD Gazellen en High Growth Awards).

Contactgegevens vestiging Enschede

 • M.H. Tromplaan 1
 • 7511 JJ Enschede
 • Telefoonnummer 053-4835500
 • Faxnummer 053-4835599
 • hr@inperson.nl

Consultant

 • Merel Dillerop
 • 0653868000
Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden