In Person header2.jpg

Horeca Medewerker

Deel deze vacature
  • Plaats AMSTERDAM ZUIDOOST
  • Vakgebied Horeca/Toerisme/Cultuur
  • Opleidingsniveau MBO
  • Aantal uren per week 12 uur
  • Dienstverband Tijdelijk

Over de functie

De mooiste en grootste events van Nederland. Van de Amsterdam Arena, het Philips Stadion en de Grolsch Veste tot aan Studio 21, het Concertgebouw en RAI Amsterdam. Kom jij ons versterken op de meest toffe en inspirerende locaties van Nederland? Als horeca medewerker wordt je onderdeel van een gemotiveerd Hospitality team wat ieder event weer voor een fantastische gastbeleving zorgt. De hoeveelheid events zorgt ervoor dat het mogelijk is om veel uren te maken.

Over het bedrijf

Met 68 Degrees werken we op een groot aantal locaties en events. Dat varieert van zeer exclusieve events tot aan festivals en van publiekscatering in stadions tot eventcatering. Jij bent onderdeel van een team wat tijdens events zorgt voor een perfecte Hospitality. Tijdens events werk je achter de bar, serveer je diners uit en ben je samen met collega’s verantwoordelijk voor allerlei voorbereidende werkzaamheden.

Functie eisen

Gastvrijheid en enthousiasme zijn het allerbelangrijkste bij 68 Degrees. We zijn ervan overtuigd dat ons plezier en onze Hospitality direct effect hebben op de beleving van gasten. Jij snapt dat ieder event zijn eigen beleving heeft en weet daar perfect op in te spelen. Het is een pré wanneer je ervaring hebt in de horeca, maar wij leiden jou ook graag op met onze eigen horeca trainingen.
Vanzelfsprekend is het wenselijk wanneer je regelmatig inzetbaar bent op vaste locaties.

Wat wij bieden

Werk jij deze zomer op de tofste en meest bijzondere events in Nederland? We zien je enthousiaste reactie graag tegemoet.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

HK Enschede, M.H. Tromplaan 1 Enschede

M.H. Tromplaan 1
7511 JJ Enschede
053-4835500

WhatsApp ons

WhatsApp contact binnen kantooruren

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden