Diverse vacatures in de bouw !

Over de functie

In de Regio Groningen hebben wij vacatures in de bouwsector of hieraan gerelateerd.
In Person zoekt voor haar opdrachtgevers naar echte proffessionals die gaan voor kwaliteit.

Wij hebben op dit moment werk voor:

- Schilders
- Betontimmermannen
- Metselaars
- Voegers
- Oppermannen

Schilder
Onder het schilderwerk valt niet alleen het schilderen van (houten) kozijnen, maar ook beton, steen, staal en kunststoffen panden of hekwerken. Daarnaast voer je ook kleine reparaties uit bij bijvoorbeeld houtrot. Goed schilderwerk helpt een woning in goede staat te houden.

In Person zoekt professionele (buiten)schilders die weten de geschikte verfsoort bij de ondergrond te kiezen. Bij het schilderen weten jij de juiste hoeveelheid lagen aan te brengen, met de juiste dikten en zorgt voor een goede afwerking. De professionele schilder zorgt voor een optimaal profijt van ‘de lik verf’. De verf moet nauwkeurig worden aangebracht en vooral met buitenschilderwerk vergt dat vakmanschap.

Betontimmerman
Jouw werk is waar onze opdrachtgevers op bouwen!
Jouw werk bestaat uit het stellen van diverse bekistingen waaronder traditioneel, doka, peri en ps voor funderingen, wanden en vloeren en stortklaar maken. Maatvoeren met meetinstrumenten en laserapparatuur. Daarnaast heb je een goede ervaring met het besturen van een mobiele kraan.

Metselaars
Metselaars van In Person hebben ervaring in alle soorten metselwerk. Afhankelijk van de situatie pas jij verschillende methoden toe bij het metselen van uw muur. Je beschikt bij voorkeur over eigen handgereedschappen en ben je VCA gecertificeerd.

Voegers
Wanneer het metselwerk gedaan is, is het tijd voor het voegwerk. De voeg is een kwetsbare schakel in de gemetselde muur. Omdat het zo kwetsbaar is moet het voegwerk van hoge kwaliteit zijn. Er zijn verschillende soorten voegen, zoals een platvolle voeg, geborstelde voeg en gekamde voeg. Daarnaast zijn er ook nog meer exclusieve types zoals de knipvoeg, gesneden voeg en teruggevoegd. Jij beschikt bij voorkeur over eigen handgereedschappen. Jij weet wat kwaliteit is en daar hebben wij niets aan toe te voegen!

Oppermannen
Een opperman is hard werken in de bouw. Jij zorg voor de tijdige aanvoer van materiaal en hulpmiddelen voor de metselaar. Ook zorg jij voor een opgeruimde werkplek, dit is verre van onbelangrijk! Je bent in het bezit van VCA, veiligheidsschoenen en een helm. Je hebt ervaring als opperman en vindt zwaar werk geen probleem. Je bent gemotiveerd en collegiaal. VCA en rijbewijs B is een vereiste.

Ben jij de professional die wij zoeken? Wij worden graag verrast door jouw kwaliteiten en wellicht heb jij straks die baan!

In Person Assen
karin.koekkoek@inperson.nl

Samenvatting

 • Vakgebied:
  • Bouw/Architectuur
 • Opleidingsniveau:
  • MBO
 • Dienstverband: Tijdelijk
 • Aantal uren per week: 40
 • Plaats: ASSEN

Over het bedrijf

In Person Assen heeft goede en langdurige contacten met diverse opdrachtgevers in de regio Groningen, Drenthe.

Door de bemiddeling van In Person Assen zijn al velen iedere dag bezig met het werk waar ze goed in zijn en iedere dag weer een dag van kwaliteit en collegialiteit is.

Functie eisen

Wij verwachten van jou een hoge mate van vakmanschap. Daarnaast ben je in bezit van;
- geldig VCA certificaat
- geldig rijbewijs B
- voor sommige functies geniet je de voorkeur als je beschikt over eigen (hand)gereedschap
- gemotiveerde instelling

Wat wij bieden

Je mag van onze opdrachtgevers passende arbeidsvoorwaarden verwachten gerelateerd aan de functie.

Contactgegevens vestiging Enschede

Consultant

 • In Person Assen
 • 06-20175276
Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden