Over de functie

De uitzendbranche. Welke kleur het bureau ook heeft, overal zie je dezelfde vacatureteksten, dezelfde mensen, dezelfde gang van zaken. Wij zijn klaar met de gevestigde orde, wij zijn klaar met traditie en de status quo. Bij In Person gaat het om actie en daadkracht, om dingen écht voor elkaar te krijgen. Bij ons gaat het om nieuwe dingen proberen, altijd kijken of iets beter kan. Om het volledig inleven in je klant en uitzendkracht.

Wij zien hen als vrienden, waar wij álles voor over hebben. Het mooiste is dat je je niet hoeft aan te passen, jij bent wie je bent, dat maakt jou uniek en In Person divers. Geen (mantel)pak of ander keurslijf waar je in gehesen wordt. Jij wilt klanten beter maken en uitzendkrachten aan een goed leven helpen. Dat hoeft niet in een kostuum. In Oosterwolde (MKB-markt) zijn wij groeiende en voor ons gevoel ligt de hele markt voor het oprapen. Jij ziet dat ook. Jij ziet voor iedere uitzendkracht kansen, ook als die er niet zijn. Jij weet precies naar wie elke klant op zoek is, of het nou een bestaande of nieuwe klant is. En zelfs vóórdat zij dit zelf zien.

Over het bedrijf

In Person is specialist op het gebied van flexibele arbeid. In alles wat wij doen staan gelukkige klanten en flexkrachten centraal. Samen met ruim 20.000 flexkrachten helpen we onze klanten beter te presteren én te groeien. In 2014 en 2015 behoorden wij tot de Beste Werkgevers van Nederland (Effectory & Intermediair) en tot de beste groeiers van Nederland (FD Gazellen en High Growth Awards).

Functie eisen

ouw uitzendkrachten komen graag een kopje koffie bij je doen en jij hebt altijd wel even tijd voor ze. Iedereen voelt zich bij jou thuis. En andersom. Met jouw enthousiasme in combinatie met jouw onvermoeibare daadkracht mogen wij ons als In Person gelukkig prijzen. Jouw ervaring en mensenkennis zorgt er voor dat niks vreemd voor jou is. De klant en uitzendkrachten zijn altijd op de hoogte, want jij zegt wat je doet en doet wat je zegt. En natuurlijk ken jij iedereen bij voornaam. Je hebt veel ambitie en wil graag groeien, als mens. Bij In Person zijn er bijzonder veel doorgroeimogelijkheden. Je hebt je pad stiekem al uitgestippeld en vanaf dag 1 kunnen wij je hierbij helpen.

De belangrijkste dingen hebben we al genoemd, maar hier nog even alles op een rijtje: Wij zijn op zoek naar een energieke Intercedent die overal wat van vindt en gedreven wordt door verandering. Je hebt een hekel aan middelmaat en wilt (samen met ons) echt het verschil maken. Verder heb je MBO werk- en denkniveau, enige werkervaring (uitzendbranche is een pré) en een mooi netwerk in de omgeving van Oosterwolde.

Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden