Jaaropgave 2019

Als je in het jaar 2019 voor In Person hebt gewerkt, heb je recht op het ontvangen van een jaaropgave. Was je laatste werkdag voor In Person vóór 1 december 2019, dan heb je deze niet automatisch van ons ontvangen. De laatste loonstrook die je van ons in 2019 hebt ontvangen, bevat in dat geval dezelfde gegevens als de jaaropgave. Omdat we je wel de mogelijkheid willen bieden de jaaropgave als los document te ontvangen, kan je deze bij ons opvragen. We hebben daarvoor een emailadres beschikbaar gesteld: jaaropgave2019@timing.nl

 

Waarom sturen we de jaaropgave niet automatisch toe?

In 2019 is In Person door Timing overgenomen en is een groot deel van de administratie overgegaan naar Timing. De franchise-organisatie van het bedrijf is onder de naam In Person blijven bestaan. Timing verstrekkende loonstroken en jaaropgaven altijd via de online portal. Als je na november 2019 niet meer voor In Person hebt gewerkt, is er geen portal voor jou waar je deze documenten kan ophalen. We kunnen de jaaropgave ook niet zomaar per post of per e-mail versturen omdat we er dan niet zeker van zijn dat deze naar het juiste adres gaan.  

 

Wat moet ik doen om mijn jaaropgave te ontvangen?

Stuur een mail naar het adres jaaropgave2019@timing.nl met daarin je actuele adres. We sturen de jaaropgave dan per post naar dat adres.

 

Wanneer ontvang ik mijn jaaropgave?

We sturen de aangevraagde jaaropgave binnen 1 week na ontvangst van de mail naar je toe.