Inperson

Contact

GateGourmetKLEUR-01

Team Gate Gourmet
06 13350288
020 6019286

Connect met In Person
Mail Gate Gourmet

Alle vacatures

Benieuwd naar al onze openstaande vacatures? Klik op lees meer en zie bij welke organisaties jij kunt werken.

Alle vacatures

Werken bij Gate Gourmet

Op tijd voor je vlucht, paspoort mee? Familie en vrienden laten weten waar je naar toe gaat? Inchecken en ff koekeloeren in de vele shopjes die Schiphol te bieden heeft.Wachten bij de gate op zo’n ongemakkelijke stoel. ‘De reizigers van vlucht IP1337, mogen boarden bij Gate D16’, klinkt het door de immense hal. Je mag boarden, eindelijk. Stoel 30K, bij het raam, boven de vleugel. Lekker.. Na het verplichte veiligheidsriedeltje zit je dan eindelijk boven de wolken. Terwijl je geniet van het prachtige uitzicht komt er ineens de overheerlijke geur van een restaurant langs. De leuke flightattendant serveert je een heerlijke maaltijd uit, je voelt je nu al in de watten gelegd.Lekker eten en een filmpje kijken, wat een feest! Daarna een welverdiend dutje doen.. Nog maar een paar uurtjes tot de bestemming, maar je vakantie is nu eigenlijk al begonnen.

Dit is de ervaring die jij miljoenen mensen jaarlijks geeft. Wij verzorgen met In Person de flexibele schil van Gate Gourmet op de meest inspirerende omgeving van Nederland: Schiphol. Gate Gourmet is wereldwijde marktleider in luchtvaartcatering en zorgt samen met ons en vele topkoks voor fantastische ervaringen zoals hierboven beschreven.

Jij helpt Gate Gourmet de allerbeste ervaringen te leveren aan de grootste airlines van de planeet en dat met een goed salaris van €9,84 vanaf 18 jaar.

Vacatures Gate Gourmet

Wil je werken bij Gate Gourmet? Solliciteer dan direct op één van onderstaande vacatures. Staan er op dit moment geen vacatures? Neem dan contact op met onze collega via de contactgegevens die je hiernaast ziet.