Over de functie

Bezorg jij mensen graag een beTOVERende dag? Een vers frietje een heerlijke cappuccino of een verkoelend ijsje. Bij attractiepark Toverland is het allemaal verkrijgbaar. In een magische omgeving van de snelste achtbanen, Het land van Toos en wildwaterbanen kun jij aan de slag deze zomervakantie. En wat het nog leuker maakt? Dit kan samen met vrienden, je kinderen of juist je ouders, de buurman of klasgenoten!

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:
- Friet en snacks bakken
- Pizza snijden en uitdelen
- Terrassen opruimen en lichte schoonmaakwerkzaamheden
- Ondersteuning in de keuken
- Verkoop van koffie, snoep en ijs

Over het bedrijf

Attractiepark Toverland is een familiebedrijf vol passie en bezieling. Met 700.000 gasten per jaar en ruim 30 attracties en shows zijn ze inmiddels een stevige speler binnen de Benelux en de Duitse grensregio. In 2016 vierden ze dan ook vol trots hun 15e verjaardag.
Toverland is een initiatief van broer en zus, Jean Gelissen en Caroline Kortooms. Samen hebben zij letterlijk een attractiepark uit de grond getoverd. Met Jeans ondernemershart als succesvol eigenaar van de Gelissen Group en Caroline als directeur van Toverland met haar focus op het iedere dag leveren van topkwaliteit, vormen zij een sterk team. Hun gezamenlijke passie hebben zij overgedragen aan hun 4 kinderen, die het Toverland-DNA met de paplepel ingegoten hebben gekregen. Een toekomst vol magie is dan ook verzekerd.
De ambitie van Toverland is om in 2020 de magische grens van 1 miljoen gasten te doorbreken. Daarvoor gaan we de verblijfsduur verlengen door nieuwe parkuitbreidingen en het openen van een vier-sterren-hotelresort naast het park.

Functie eisen

- Tijdens de zomervakantie ben je een aantal dagen per week beschikbaar om te werken. Uiteraard is het geen probleem als je tussendoor ook nog op vakantie gaat
- Ben je nu al beschikbaar om te werken? Geen probleem! Er zijn volop mogelijkheden
- Representatief uiterlijk (geen zichtbare piercings, tatoeages of fel gekleurd haar)
- Gastvrije en open houding
- Vanwege kledingvoorschriften moet je zelf zorgen voor een zwarte broek en zwarte schoenen (beiden helemaal effen, dit mogen sneakers zijn)
- Je dient te beschikken over eigen vervoer of bereid zijn met het openbaar vervoer te reizen

Wat wij bieden

- Werken in een dynamisch en inspirerend familiebedrijf
- Uurloon op basis van cao Dagrecreatie
- Werken samen met vrienden/bekenden is mogelijk
- Flexibel in de te werken dagen, in overleg

Interesse? Bel ons op 0612127548 of stuur een mailtje met je contactgegevens naar venray@68degrees.nl , dan nemen wij direct contact met je op!!

Horeca, zomerwerk, bijbaan, geld verdienen, friet bakken, koffie, pizza’s bakken, parkmedewerker, horecawerk.

Doorsturen