Over de functie

Het werk bestaat uit diverse horecawerkzaamheden. Denk aan bedienen van gasten, barwerkzaamheden en debradwerkzaamheden. Tijdens exclusieve horeca partijen zorg jij voor een fantastische beleving van de gasten. Groot voordeel; de werktijden zijn vrijwel altijd overdag vanaf 10 uur ongeveer.

Over het bedrijf

Met 68 Degrees werken we op een groot aantal locaties en events. Momenteel zijn wij opzoek naar ervaren horeca medewerkers voor een super gave functie in Amsterdam. Je bent in een klein team aan het werk op een exclusieve locatie!

Functie eisen

Gastvrijheid en enthousiasme zijn het allerbelangrijkste bij 68 Degrees. We zijn ervan overtuigd dat ons plezier en onze Hospitality direct effect hebben op de beleving van gasten. Jij snapt dat ieder event zijn eigen beleving heeft en weet daar perfect op in te spelen. Het is een pré wanneer je ervaring hebt in de horeca, maar wij leiden jou ook graag op met onze eigen horeca trainingen.
Vanzelfsprekend is het wenselijk wanneer je regelmatig inzetbaar bent op vaste locaties.

Wat wij bieden

Een gave werkplek waarin jij het podium krijgt om elke gast het naar zijn zin te maken! Tevens werk je in een team met leuke collega's en is het in Amsterdam.

Doorsturen