Over de functie

Heb jij altijd al willen werken op een van de leukste locaties van Europa? Dit is je kans!

Wij zijn namelijk op zoek naar flexibele hospitality toppers die op verschillende locaties binnen De Efteling helpen bij evenementen of in een van de restaurants. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het voorschenken van drankjes, uitdelen van hapjes, ontvangen van gasten of het serveren van gerechten. Omdat wij werken op basis van jouw beschikbaarheid is deze functie perfect als bijbaan naast je studie, andere baan of druk gezinsleven.

Wil je graag aan de slag gaan in deze functie?
Stuur dan je motivatie + CV naar gorinchem@68degrees.nl of neem telefonisch contact met ons op via 0183-699057!

Over het bedrijf

De Efteling is al meer dan 66 jaar een wonderlijke organisatie. Sinds de opening van het Sprookjesbos in 1952 verrast de organisatie haar gasten steeds weer met nieuwe vormen van (verblijfs)recreatie. Naast professionaliteit en creativiteit is gastgerichtheid een van de pijlers waarop de Wereld van de Efteling rust. Het park behoort met 5,18 miljoen bezoeken in 2017 tot de top van Europese attractieparken.

Functie eisen

Voor deze functie is het belangrijk dat je:

- De Nederlandse taal beheerst;
- In staat bent fysiek werk te verrichten;
- Minimaal 16 oud bent.

Ervaring in de horeca is een pré, maar geen vereiste. Er is een mogelijkheid een training te volgen.

Wat wij bieden

Wij bieden je een leuke, afwisselende (bij)baan in een team met entousiaste collega's. Mocht je het leuk vinden en meer uren willen maken, bieden we je ook de mogelijkheid bij een van onze andere opdrachtgevers aan de slag te gaan. Het bruto uurloon bij 22 jaar en ouder ligt op €10,55 en de werktijden zijn in overleg.

Zoektermen: Gorinchem, hospitality medewerker, hostess hospitality, horeca medewerker, buffet medewerker, medewerker attracties, Vianen, Schoonhoven, Rijswijk NB, Sliedrecht, Papendrecht, Tiel, Almkerk

Doorsturen