InPerson-achtergrondwebsite1400x400.jpg

Vind jouw baan

Onze vacatures

Weet jij wat je voor In Person wil betekenen? Zie jij een schitterende samenwerking voor je? Kijk direct op welke plek we op dit moment versterking zoeken.

Sollicitatieprocedure

We houden van transparantie. Dat betekent dat we je graag vertellen hoe onze sollicitatieprocedure eruit ziet. Zo weet jij waar je aan toe bent nadat je jouw enthousiaste reactie en CV naar ons hebt gestuurd. Hieronder vind je de verschillende stappen van ons sollicitatieproces. Daarin lees je bijvoorbeeld dat we het enorm belangrijk vinden hoe jij als persoon klikt met onze cultuur. Niet voor niets vinden we persoonlijkheid en bezieling belangrijker dan kennis. Dat leren we je namelijk wel.

1. Een kennismaking
In het eerste gesprek maak je kennis met je toekomstig leidinggevende. Dit gesprek is een eerste kennismaking en zal vooral gaan over wie jij als persoon bent, wat jou drijft om bij In Person te werken en wat je hiervoor hebt gedaan. In dit gesprek vertellen we je ook meer over de organisatiestructuur en cultuur van In Person. Daarnaast vertellen we je wat de functie precies inhoudt en kijken we in hoeverre jij hierbij past.

2. Gesprek met toekomstige collega’s
Zijn we beiden enthousiast na het eerste gesprek dan plannen we een tweede gesprek. Hierin maak je kennis met de collega’s op de vestiging/afdeling waar jij graag wilt werken. In dit gesprek kijken we vooral naar de klik met het team.

3. Cultuur check
Nog steeds enthousiast? Dan volgt een zogenaamde cultuur-check. Dit gesprek kun je met iedereen uit onze organisatie hebben, van onze receptioniste tot onze marketeer. In deze gesprekken gaan we dieper in op waar In Person voor staat en of jouw persoonlijkheid en mentaliteit passen bij ons.

Nadat je alle gesprekken hebt doorlopen volgt een salarisvoorstel. Komen we hier uit dan zal je in een persoonlijk gesprek met onze HR-afdeling het contract tekenen en maak je direct kennis met onze collega’s op het hoofdkantoor.

Welkom bij de club!