Inperson

Contact

Marliek Marliek Vloedbeld
Consultant
Connect met In Person
Mail Marliek

Alle vacatures

Benieuwd naar al onze openstaande vacatures? Klik op lees meer en zie bij welke organisaties jij kunt werken.

Alle vacatures

Vivera 

Werken bij Vivera

De allerlekkerste vegetarische producten van Nederland? Ze worden gemaakt door Vivera. Elke dag maakt ons team van flexkrachten de beste falafal, vegetarische burgers, tofu en schnitzels. Het resultaat van het werk is elke avond zichtbaar in duizenden huishoudens, waar mensen genieten van Vivera’s producten.
In Holten worden sinds 1990 de beste vegetarische producten gemaakt. Waar in de eerste jaren vooral werd gefocust op de supermarkten, zijn horeca, cateraars en zorginstellingen inmiddels ook belangrijke afzetmarkten in Europa.

Bij Vivera worden niet alleen de beste vegetarische producten gemaakt, je werkt ook nog eens in de enige vegetarische fabriek van Nederland & de groenste fabriek van Europa. Met duurzaamheid als belangrijk thema wordt er overal aandacht aan het milieu besteedt. Zo zijn de ingrediënten die Vivera gebruikt ook allemaal van eigen bodem. Zorg jij er samen met ons voor dat duizenden mensen genieten van Vivera’s producten?

Vacatures Vivera

Wil je werken bij Vivera? Bekijk alle vacatures via onderstaande knop. Staan er op dit moment geen vacatures? Neem dan contact op met onze collega via de contactgegevens die je hiernaast ziet.