Vivera & In Person

De allerlekkerste vegetarische producten van Nederland? Ze worden gemaakt door Vivera. Elke dag maakt ons team van flexkrachten de beste Falafal, vegetarische burgers, tofu en schnitzels. Het resultaat van het werk is elke avond zichtbaar in duizenden huishoudens, waar duizenden mensen genieten van Vivera’s producten. In Holten worden sinds 1990 de meest verse vegetarische producten gemaakt. Waar in de eerste jaren vooral werd gefocust op de Nederlandse supermarkten, zijn horeca, cateraars en zorginstellingen inmiddels ook belangrijke afzetmarkten. 

De groenste fabriek van Europa

Duurzaamheid is, naast kwaliteit en innovatie, een belangrijke pijler in de strategie van Vivera. Het overgrote deel van de ingrediënten komt van eigen bodem. Bijzonder aan Vivera is dat zij de enige vegetarische ‘fabriek’ van Nederland gebruiken. De producten die o.a. door onze flexkrachten worden gemaakt zijn uitsluitend vegetarisch en veganistisch. Ze worden bovendien gemaakt in de fabriek die hard op weg is om ‘de groenste fabriek van Europa’ te worden.

 

Vivera

Flexibiliteit en kwaliteit

Met een schitterend merk als basis voor arbeidsmarktcommunicatie werken we met Vivera aan een kwalitatief uitstekende pool van flexkrachten. In de werving, introductie en begeleiding zijn hygiëne en kwaliteit de belangrijkste thema’s. Daarbij zien we een snel veranderende en fluctuerende markt als extra uitdaging. Met employer branding, een uitgebreid inwerkprogramma & een policy van hygiëne informeren we flexkrachten niet alleen, maar maken we ze vooral bewust van de positieve invloed die zij op het proces van Vivera kunnen hebben. Dat zorgt vervolgens weer voor productiviteit, binding en natuurlijk voor de lekkerste vegetarische producten van ’t land.

 

Pré Pain

Een van onze nieuwste klanten. Pré Pain maakt krokante bake off broodproducten die dagelijks door miljoenen mensen worden geconsumeerd. Benieuwd hoe wij zorgen voor kwaliteit & hygiëne van producten en onze flexibele medewerkers ontwikkelen?

Marfo

100.000 fresh frozen maaltijden worden er per dag in de grootste keuken van Europa gemaakt voor klanten als KLM en Etihad. Een behoorlijke (logistieke) uitdaging waarin flexibiliteit essentieel is.

DS Smith

Met de productie van golfkartonnen verpakkingen in ruim 34 landen is DS Smith één van de grootste Europese producenten op dat gebied.Sinds 1940 is DS Smith uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 21.500 werknemers.