Johan Cruyff Foundation

De Johan Cruyff Foundation brengt jeugd in beweging waardoor ze samen kunnen spelen en groeien in hun ontwikkeling. Door sport en spel worden kinderen fitter, leren ze met elkaar omgaan en ontwikkelen zij zichzelf. Maar kinderen hebben te weinig tijd, ruimte en aandacht voor bewegen. Daarom willen wij ze stimuleren om te bewegen met onze projecten zoals de meer dan 200 Cruyff Courts in wijken in Nederland en in het buitenland, de ruim 200 basisscholen met een Schoolplein14 en de financiële ondersteuning van diverse grote en kleine sportprojecten en sportbonden met hun activiteiten voor gehandicapte kinderen. Elke week brengen wij zo duizenden kinderen in binnen- en buitenland in beweging.

 

Sinds 2007 is In Person HR-partner van de Johan Cruyff Foundation. Voor events als de open dag, de Foundation Cup, Cruyff Courts 6 vs 6 en het Seminar werven, selecteren en begeleiden wij de vrijwilligers. Jaarlijks zetten meer dan 100 vrijwilligers zich in voor de Johan Cruyff Foundation. 

 

vrijwilligersbeleid

In samenwerking met de Foundation zetten we ons bovendien in op de ontwikkeling van vrijwilligers. Daarvoor hebben we vrijwilligersbeleid ontwikkeld waarin we aandacht hebben voor de inzet en groei van de fantastische mensen die mede zorgen voor de impact die de Johan Cruyff Foundation heeft op de levens van duizenden kinderen.

Apollo Vredestein

Operationeel verantwoordelijk voor de logistieke flexibele schil en op strategisch niveau werken aan optimale flexibiliteit. In Person doet het bij en samen met een van de grootste  bandenmerken ter wereld: Apollo Vredestein.

Scholtus

Het beste eten voor honden en katten in geheel Europa wordt gemaakt in Renswoude. Naast de 100 vaste medewerkers bij Scholtus is er in de productie een grote flexibele schil werkzaam, waarvoor In Person verantwoordelijk is.

Wouter Witzel

De Burj Khalifa, het nieuwe Thialf en het grootste cruiseship ter wereld. Wouter Witzel’s vlinderkleppen zijn overal te vinden. De productie vindt door een grote flexschil plaats in Nederland.