Inperson
 Wesley88x88 Wesley Hauwert
Branchemanager
Mail PostNL E-commerce

Alle vacatures

Benieuwd naar al onze openstaande vacatures? Klik op lees meer en zie bij welke organisaties jij kunt werken.

Alle vacatures

Fulfilmentpostnl

Werken bij PostNL Fulfilment

PostNL Fulfilment, is een van de grootste fulfilmentspecialisten van Nederland. Het verzorgt de gehele fulfilment flow: van opslag tot aan de verwerking en verzending van goederen. Daarbij zijn ze het verlengstuk van online retail door de gehele logistieke afhandeling voor hun rekening te nemen. Dagelijks wordt vanuit Houten de e-fulfilment van tienduizenden goederen voor grote webshops gerealiseerd.

Die goederen worden in zowel Nederland, Europa als wereldwijd dagelijks verzonden. De just-in-time afspraken die webwinkels met klanten maken zorgt ervoor dat processen binnen Fulfilment ook in het weekend doorgaan. Sinds de start van PostNL Fulfilment is In Person HR-partner en daarmee verantwoordelijk voor de flexibele schil.

Kom jij ons versterken en wil je onderdeel worden van een enthousiast team? Neem dan direct contact met ons op via onderstaand formulier of solliciteer direct. 

Vacatures PostNL Fulfilment

Wil je werken bij PostNL Fulfilment? Solliciteer dan direct op één van onderstaande vacatures. Staan er op dit moment geen vacatures? Neem dan contact op met onze collega via de contactgegevens die je hiernaast ziet.