Inperson
Rick Ensink - Pré Pain Rick Ensink
Mail Rick

Alle vacatures

Benieuwd naar al onze openstaande vacatures? Klik op lees meer en zie bij welke organisaties jij kunt werken.

Alle vacatures

Werken bij Pré Pain

In de grootste supermarkten van Nederland, in vele horecagelegenheden en bij miljoenen mensen thuis. Overal vind je de krokante bake off broodproducten van Pré Pain. Niet voor niets heeft bijna iedereen boven de 25 jaar in Nederland het heerlijke brood van Pré Pain al eens geproefd. 

Vanuit de productielocatie in Oldenzaal worden dagelijks zowel nationale als internationale klanten bediend. Vanuit het vrieshuis (12000 palletplaatsen) is Pré Pain is staat om een optimale uitlevering te kunnen doen tijdens feestdagen en het BBQ seizoen. 

Voor Pré Pain zoeken we regelmatig goede productiemedewerkers. In een gevarieerde baan vorm je een belangrijk onderdeel van het productieproces. Doordat Pré Pain met wisselende ploegen werkt heb je de mogelijkheid om jouw eigen werkweek met ons samen te stellen.

Vacatures Pre Pain

Wil je werken bij Pre Pain? Solliciteer dan direct op één van onderstaande vacatures. Staan er op dit moment geen vacatures? Neem dan contact op met onze collega via de contactgegevens die je hiernaast ziet.