Inperson

Contact

 Edith van de Wetering Edith van de Wetering
HR Consultant 
Connect met In Person
Mail Edith van de Wetering

Alle vacatures

Benieuwd naar al onze openstaande vacatures? Klik op lees meer en zie bij welke organisaties jij kunt werken.

Alle vacatures

Werken bij Cycling Sports Group

Cycling Sports Group is wereldwijd één van de meest vooraanstaande producenten van fietsen en fietsaccesoires. Het bekendste merk van CSG is Cannondale: onder fervente wielrenners één van de meest geliefde wielermerken. 

Vanuit Oldenzaal vindt de exclusieve productie plaats van de hightech fietsen van dit merk. Deze worden voor zowel particulier gebruik als voor de professionele Cannondale-Garmin wielerploeg geproduceerd. Bijzonder daarbij is dat Cannondale het lichtste productieframe ter wereld (600 gram) weet te realiseren. In de praktijk betekent dit dat kwaliteit van eindproducten heel erg belangrijk is.

Bij Cycling Sports Group zijn enthousiasme en liefde voor fietsen heel belangrijk. Met een enorm gemotiveerd team zorgen we ervoor dat elke fiets van topniveau is. Het allermooiste is dat de fietsen voor de professionele wielerploeg hier ook gemaakt worden. Kom ons versterken en solliciteer direct op een van de onderstaande vacatures of mail naar oost@inperson.nl 

Vacatures Cycling Sports Group

Wil je werken bij CSG? Solliciteer dan direct op één van onderstaande vacatures. Staan er op dit moment geen vacatures? Neem dan contact op met onze collega via de contactgegevens die je hiernaast ziet.