Inperson

Contact

Annemieke Glismeijer

Annemieke Glismeijer
Locatie Manager
PostNL Extra@Home

Mail Annemieke

Alle vacatures

Benieuwd naar al onze openstaande vacatures? Klik op lees meer en zie bij welke organisaties jij kunt werken.

Alle vacatures

Fulfilmentpostnl

Werken bij PostNL Extra@Home

Consumenten winkelen steeds vaker via internet. Ook producten als meubels, koelkasten en tv's worden tegenwoordig online gekocht. PostNL heeft hiervoor een oplossing met Extra@Home. Met Extra@Home worden niet alleen zware producten vakkundig bezorgd, maar worden ook eenvoudige installaties verzorgd. De innovatieve dienstverlening zorgt ervoor dat steeds meer bekende online merken de handling en bezorging aan PostNL Extra@Home overlaten.

In het grote magazijn van PostNL Extra@Home in Amersfoort werken we met een hecht team aan een succesvol logistiek proces. De snelle groei van Extra@Home zorgt ervoor dat we regelmatig op zoek zijn naar magazijnmedewerkers die ons komen versterken. Zin om bij Extra@Home te werken? Check direct onderstaande vacatures of mail naar amersfoortextra@inperson.nl.

De nieuwste divisie, en dienstverleningsvorm, van PostNL is  Extra@Home. 
Met Extra@Home bedient PostNL zowel nationale als regionale retailers offline 
en online met een nieuw en innovatief businessmodel.

Extra@Home richt zich op de bezorging van grote goederen van retailers en installeert ze desgewenst bij consumenten thuis. daarmee verschuift PostNL steeds verder op in de E-fulfilment kolom. De innovatieve dienstverlening zorgt ervoor dat steeds meer bekende online merken de handling en bezorging aan PostNL Extra@Home overlaten.

Sinds de start van Extra@Home is In Person HR-Partner en daarin verantwoordelijk voor de groei en kwaliteit van de flexibele schil.

Vacatures PostNL Extra@Home

Wil je werken bij Extra@Home? Solliciteer dan direct op één van onderstaande vacatures. Staan er op dit moment geen vacatures? Neem dan contact op met onze collega via de contactgegevens die je hiernaast ziet.