Werken bij Leen Menken

Leen Menken Foodservice Logistics is één van de grootste spelers in de logistiek van food. Dagelijks verzorgt Leen Menken vanuit Zoetermeer de logistiek voor een groot aantal bekende food merken, waaronder KFC en Delifrance. Naast de Foodservice Logistics zorgt Menken tevens voor Warehousing (15.000 palletplaatsen, waarvan 11.500 diepvries en 3.500 gekoeld) en E-commerce Logistics. In de E-commerce markt is Leen Menken vaak verantwoordelijk voor het gehele proces van producent tot aan aflevering aan consumenten.

Bij Leen Menken zijn enthousiasme en flexibiliteit het allerbelangrijkste. We zoeken regelmatig mensen die samen met ons willen werken aan een fantastische dienstverlening voor de schitterende klanten van Leen Menken. Bekijk onze vacatures of stuur een mail naar zoetermeer@inperson.nl

Vacatures Leen Menken

Wil je werken bij Leen Menken? Solliciteer dan direct op één van onderstaande vacatures. Staan er op dit moment geen vacatures? Neem dan contact op met onze collega via de contactgegevens die je hiernaast ziet.